Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Μουντιάλ 2022: Όλοι οι αγώνες στο ελεύθερο κανάλι του ΑΝΤ1

Μουντιάλ 2022: Οριστικό – Όλοι οι αγώνες στο ελεύθερο κανάλι του ΑΝΤ1
 
 
 
Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι όλες οι αναμετρήσεις του Μουντιάλ 2022 θα μεταδοθούν από το ελεύθερο κανάλι του και το Μακεδονία TV.
Οριστική είναι η απόφαση του ΑΝΤ1, ο οποίος αναμένεται να γνωστοποιήσει ότι όλοι οι αγώνες του Μουντιάλ 2022 θα μεταδοθούν ζωντανά από το ελεύθερο κανάλι του αλλά και το Μακεδονία TV. Σημειώνεται ότι ο ΑΝΤ1 έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, ενώ πριν από αρκετό καιρό είχε γνωστοποιήσει ότι ορισμένες αναμετρήσεις θα μεταδίδονταν από το ελεύθερο κανάλι, ενώ οι υπόλοιπες θα ήταν διαθέσιμες μόνο μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ΑΝΤ1+.

Όμως τα πολλά και συνεχή προβλήματα που παρουσιάστηκαν τις δύο πρώτες ημέρες προβολής των αγώνων μέσω της πλατφόρμας, ώθησαν τον ΑΝΤ1 να τις μεταδώσει δωρεάν μέσω του web TV.

Τα προβλήματα της διαδικτυακής πλατφόρμας ANT1+ ξεκίνησαν χθες (21/11) όταν κατά την διάρκεια μετάδοσης του αγώνα Αγγλία-Ιράν διεκόπη η σύνδεση, το σήμα… χάθηκε και στην οθόνη εμφανίστηκε το μήνυμα «Σφάλμα». Βέβαια ζήτησε συγνώμη από τους συνδρομητές μέσω ανάρτησης στο Twitter, καθώς ο λογαριασμός «ANT1plus_official» έγραψε: «Αγαπητοί χρήστες, η τεχνική ομάδα του ΑΝΤ1+ έχει εντοπίσει το πρόβλημα που παρουσιάστηκε κατά την προβολή του αγώνα Αγγλία - Ιράν και εργάζεται για την άμεση επίλυσή του. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόησή σας».

Σήμερα (22/11) οι συνδρομητές της πλατφόρμας εξέφρασαν τα παράπονά τους για την λειτουργία της, αναφέροντας ότι εμφανίστηκε το μήνυμα «παρουσιάστηκε τεχνικό πρόβλημα κατά τη σύνδεσή σας» ή «κόλλησε» η εικόνα με αποτέλεσμα μα μην έχουν την δυνατότητα να δουν τις αναμετρήσεις. Ο ΑΝΤ1 έδωσε την λύση προσφέροντας τους αγώνες δωρεάν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του.

Έτσι αποφασίστηκε από την Τετάρτη 23/11 να προβάλλει όλους τους αγώνες του Μουντιάλ 2022 του Κατάρ, μέσω του ελεύθερου καναλιού και του Μακεδονία TV.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)