Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

ΜέΡΑ25: Αναστολή εξώσεων-πλειστηριασμών-πώλησης κόκκινων δανείων εδώ και τώρα για να μην υπάρξουν άλλες "Ιωάννες"

https://happyad.gr/radio25/wp-content/uploads/2019/10/LOGO.png 

Οι εικόνες που όλες και όλους μας σόκαραν χθες από την βάρβαρη προσπάθεια έξωσης της χαμηλοσυνταξιούχου Ιωάννας Κολοβού και η αλληλεγγύη από την άλλη πλευρά του κόσμου, πρέπει να κινητοποιήσουν τον καθένα και την καθεμιά μας, αλλά ιδίως τις φερόμενες ως "Προοδευτικές Δυνάμεις", που δεν μπορεί να αρκούνται στον σχολιασμό του αποτρόπαιου, αλλά πρέπει να προβούν κιόλας, καθαρά και χωρίς αστερίσκους, στην μία και μόνη δέσμευση που πρέπει να υπάρξει απέναντι σε όλον αυτόν τον κόσμο, την κατάργηση του αισχρού "Ηρακλή".

 Το ΜέΡΑ25 από τον Δεκέμβριο του 2020 έχει καταθέσει μια ολοκληρωμένη πρόταση που από την μία καταργεί το όνειδος του "Ηρακλή" της Μητσοτάκης Α.Ε., αλλά και τις ρυθμίσεις των προηγούμενων -ακόμα και των δήθεν Προοδευτικών Κυβερνήσεων- που έστρωσαν τον δρόμο στον "Ηρακλή" (δυνατότητα πώλησης κόκκινων δανείων στα αρπακτικά, ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, ιδιώνυμο για την παρακώλυση των πλειστηριασμών από το Κίνημα) και από την άλλη προτείνει την δημιουργία ενός "Οδυσσέα" που συνιστά πραγματικά δίκαιη λύση.

Οι πολίτες όμως που καθημερινά κινδυνεύουν να βρεθούν στο δρόμο, δε μπορούν, δεν πρέπει να περιμένουν ούτε μια μέρα ακόμα με το φόβο της αστυνομικής μπότας στην πόρτα τους.

Γι’ αυτό η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΜέΡΑ25 προχωράει σε κατάθεση τροπολογίας για την αναστολή των εξώσεων, των πλειστηριασμών και της πώλησης των κόκκινων δανείων, τουλάχιστον μέχρι να συγκροτηθεί η επόμενη Βουλή, καθώς το επιτελικό παρακράτος της Μητσοτάκης Α.Ε. ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ να συνεχίσει αυτή την πολιτική. Για να μην υπάρξουν άλλες εξώσεις πολιτών από τα σπίτια τους. Για να μην υπάρξουν άλλες "Ιωάννες».

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)