Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Διαμαρτυρία στη Do Value: «Τσακίστε τα κοράκια» - Συγκέντρωση για τους πλειστηριασμούς

Διαμαρτυρία στη Do Value: «Τσακίστε τα κοράκια» - Συγκέντρωση για τους πλειστηριασμούς
 
 
«Ούτε στην Αβύδου, ούτε πουθενά, τσακίστε τα "κοράκια' σε κάθε γειτονιά», φώναξαν οι συγκεντρωμένοι έξω από την «Do Value» που διαχειρίζεται κόκκινα δάνεια.

 Μετά τα όσα έγιναν χθες στο σπίτι της Ιωάννας Κολοβού, το ΠΑΜΕ βγήκε στους δρόμους διοργανώνοντας συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της εταιρείας διαχείρισης κόκκινων δανείων «Do Value».

Ειδικότερα, με τα συνθήματα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» και «τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός, κανένας μόνος παντού ξεσηκωμός», στελέχη του ΠΑΜΕ, μαζικά σωματεία εργαζομένων και επαγγελματιών, καθώς και φορείς των γειτονιών της Αθήνας συγκεντρώθηκαν αρχικά στον σταθμό του ΗΣΑΠ στην Καλλιθέα και στη συνέχεια με πορεία έφτασαν έξω από τα γραφεία της εταιρείας, όπου ήδη βρίσκονταν άνδρες των ΜΑΤ.

«Ούτε στην Αβύδου (σ.σ. η οδός όπου είναι το σπίτι της Ιωάννας Κολοβού), ούτε πουθενά, τσακίστε τα "κοράκια' σε κάθε γειτονιά», φώναζαν οι συγκεντρωμένοι.

DO VALUE

Παράλληλα, όπως μεταδίδει το 902.gr, οι συγκεντρωμένοι ζητούν αντιπροσωπεία τους να συναντηθεί με εκπρόσωπο της εταιρείας για το ζήτημα 3 οικογενειών χαμηλοσυνταξιούχων, των οποίων τα σπίτια πρόκειται να πλειστηριαστούν.

Do VALUE

 Πηγή: ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)