Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

Νέο σοκ στη Λάρισα: Νεκρός 29χρονος σε τροχαίο – Είχε πεθάνει για ώρες, αλλά κανείς δεν είχε δει το αυτοκίνητο - Δείτε τις φωτογραφίες από το δυστύχημα

Νέο σοκ στη Λάρισα: Νεκρός 29χρονος σε τροχαίο – Είχε πεθάνει για ώρες, αλλά κανείς δεν είχε δει το αυτοκίνητο  

]

Νέο σοκ στη Λάρισα με σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα, λίγες ώρες μετά την τραγωδία με τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, με έναν 29χρονο να χάνει τη ζωή του όταν το αυτοκίνητό του καρφώθηκε σε κολώνα.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr το τροχαίο σημειώθηκε στον δρόμο από Αμπελώνα προς Γιάννουλη στο ύψος του κέντρου «Αστέρας». Το αμάξι έπεσε πάνω σε κολώνα, ενώ είχε προσκρούσει τόσο σε δέντρο όσο και σε μαντρότοιχο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το τροχαίο σημειώθηκε πολλές ώρες πριν, αλλά για κακή του τύχη, κανείς δεν το είδε, καθώς το αυτοκίνητο δεν ήταν ορατό από τον δρόμο εύκολα. Η σορός του νεαρού βρέθηκε σε ακαμψία.

Λίγο πριν τις 16:00 ο πατέρας και γιος που περνούσαν από το σημείο με αυτοκίνητο, ήταν παρατηρητικοί και εντόπισαν το αμάξι. Ειδοποίησαν άμεσα τις Αρχές, αλλά πλέον ήταν αργά.

Στο σημείο έσπευσαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, δύο οχήματα τις πυροσβεστικής με 4 άνδρες για τον απεγκλωβισμό του νεκρού δυστυχώς οδηγού, καθώς και περιπολικά της αστυνομίας τα οποία ρυθμίζουν αυτή την ώρα την κυκλοφορία.

Δείτε τις φωτογραφίες

Αναρτήθηκε από: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)