Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Στους 57 οι νεκροί - 56 επιβάτες αγνοούνται

 

 

Μεγαλώνει η μακάβρια λίστα των νεκρών αλλά και ο αριθμός των αγνοούμενων από το δυστύχημα με τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη.

Πλέον, οι νεκροί της τραγωδίας ανέρχονται στους 57, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λάρισας, Ρουμπίνη Λεονταρή, στο Star.

Την ίδια ώρα, έχει αυξηθεί δραματικά και ο αριθμός των αγνοούμενων με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, να αναφέρει ότι υπάρχουν 56 επιβάτες, τα ίχνη των οποίων έχουν χαθεί.

Εχουν ληφθεί συνολικά 52 δείγματα DNA από συγγενείς που ψάχνουν τους αγαπημένους τους που αγνοούνται μετά την τραγωδία στα Τέμπη και όλοι στο αρμόδιο τμήμα της ΕΛΑΣ ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με την ταυτοποίηση των θυμάτων, σύμφωνα με όσα μετέδωσε στο OPEN η Μίνα Καραμήτρου. 

Πιο συγκεκριμένα, οι επιστήμονες εκτιμούν πως θα χρειαστούν δύο με τρεις ημέρες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Υπάρχουν 9 ταυτοποιήσεις μέχρι στιγμής ωστόσο είναι μια διαδικασία που μέχρι να ολοκληρωθεί, να φτάσει στο τέλος και να εξεταστούν όλα τα δείγματα, θέλει χρόνο. Σημειώνεται πως έχουν ληφθεί δείγματα τόσο από σορούς όσο και από ανθρώπινα μέλη που βρέθηκαν διάσπαρτα στα βαγόνια. 

Πηγή: imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)