Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Ο Ψαριανός, ο Πορτοσάλτε και οι αήθεις αναφορές στο «κωλοτρένο των Τεμπών»

Ο Ψαριανός, ο Πορτοσάλτε και οι αήθεις αναφορές στο «κωλοτρένο των Τεμπών»
  «Ορκισμένος μουτζαχεντίν για τον Κυριάκο» χρήστης του Twitter είπε πως είναι κρίμα για ένα «κωλοτρένο» να χάσει την εξουσία. Ο Γρηγόρης Ψαριανός δεν του είπε τίποτα και ο Άρης Πορτοσάλτε «να μην το λέει φωναχτά έξω».

Τι είναι χειρότερο; Να σχολιάζει κάποιος ότι είναι μεγάλο κρίμα να μην επανεκλεγεί ο Μητσοτάκης για ένα «κωλοτρένο» ή ότι ο Γρηγόρης Ψαριανός και Άρης Πορτοσάλτε που συμμετείχαν στη κλειστή συζήτηση υποστηρικτών του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην βάζουν στη θέση του τον προκλητικό χρήστη για την αδιανόητη και προκλητική ατάκα του;

Όλα αυτά έγιναν στο πλαίσιο ηχητικής συζήτησης στο Twitter την περασμένη Δευτέρα, συντονίστρια της οποίας ήταν η πρώην τηλεπερσόνα και φανατική οπαδός του πρωθυπουργού, Άννα Μαρία Λογοθέτη, την ώρα που η χώρα θρηνούσε για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη και δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Δημοκρατία».

Ένας χρήστης, λοιπόν, ο οποίος δήλωσε «ορκισμένος μουτζαχεντίν για τον Κυριάκο» πήρε τον λόγο και είπε: «Θα είναι κρίμα για ένα κωλοτρένο να χάσει το τρένο όχι της εξουσίας, της διακυβερνησης ο Κυριάκος για να βάλει τη χώρα στις σωστές ράγες και να συνεχίσει το τρένο «η Ελλάς» να τραβάει την πορεία προς τα πάνω», δήλωση που σήκωσε την τρίχα σε όσους άκουγαν τη συζήτηση.

Θα περίμενε κανείς ότι είτε ο Γρηγόρης Ψαριανός, είτε ο Άρης Πορτοσάλτε να αντιδρούσαν στην άκρως προκλητική και κυνική δήλωση του χρήστη, αλλά αυτό δεν έγινε. Μόνο ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ πήρε θέση, η οποία όμως δεν ήταν αρκετή, συμβουλεύοντας τον χρήστη να μην τα λέει φωναχτά και έξω από το προστατευμένο περιβάλλον του space, της συζήτησης που διεξαγόταν εκείνη τη στιγμή, γιατί και ο ίδιος έχει δεχθεί «βέλη».

«Έχω μια μικρή ένσταση, δεν μπορούμε να το πούμε κωλοτρένο. Με την έννοια ότι είναι πολύ βαρύ αυτό που έγινε. Καταλαβαίνω πώς το χρησιμοποιείτε, αλλά μην το πείτε φωναχτά, έξω απ’ αυτό το περιβάλλον, το λέω για σας. Βλέπετε τι τραβάω εγώ», τόνισε ο Άρης Πορτοσάλτε. 

Πηγή: ieidiseis.gr

1 σχόλιο:

(3)