Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Ξεκίνησαν τα εσωκομματικά μαχαιρώματα στη ΝΔ – Στο «στόχαστρο» του Άδωνη ο Δένδιας

Ξεκίνησαν τα εσωκομματικά μαχαιρώματα στη ΝΔ – Στο «στόχαστρο» του Άδωνη ο Δένδιας


«Εάν την κρίσιμη ώρα οι πρώτοι σε δημοφιλία εξαφανίζονται και βγάζουν πάλι τα κάστανα από τη φωτιά οι ίδιοι και οι ίδιοι, αυτό δεν είναι πολύ χρήσιμο για την ομάδα», τόνισε με νόημα ο Άδωνις Γεωργιάδης.


Οι τριγμοί που προκάλεσαν στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη έρχονται πλέον στο φως της δημοσιότητας, με τον Άδωνη Γεωργιάδη να βάζει στο «στόχαστρό» του τον Νίκο Δένδια επειδή δεν βγήκε μπροστά να υπερασπιστεί την κυβερνητική «γραμμή».

Χωρίς να κατονομάζει, αλλά «φωτογραφίζοντάς» ξεκάθαρα, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κατηγόρησε τον υπουργό Εξωτερικών για εξαφάνιση σε μια «δύσκολη στιγμή», όπως αυτή μετά το τραγικό δυστύχημα.

«Το να έχεις υπουργούς με μεγάλη δημοφιλία είναι πολύ χρήσιμο σε μία παράταξη. Πολύ χρήσιμο. Γιατί είναι χρήσιμο σε μία παράταξη; Γιατί σε μία κρίσιμη ώρα, όπου τα πράγματα μπορεί να έχουν πάει και στραβά, μπορεί να έχει μια δύσκολη στιγμή, αυτοί οι υπουργοί που είναι πρώτοι σε δημοφιλία βγαίνουν, καταθέτουν ένα τμήμα από το πολιτικό τους κεφάλαιο για να βοηθήσουν την ομάδα, την κυβέρνηση, τον πρωθυπουργό», είπε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Εάν την κρίσιμη ώρα, λέω γενικά για τις ομάδες, οι πρώτοι σε δημοφιλία εξαφανίζονται και βγάζουν πάλι τα κάστανα από τη φωτιά οι ίδιοι και οι ίδιοι, αυτό δεν είναι πολύ χρήσιμο για την ομάδα και άρα η πρωτιά στη δημοφιλία να μην τους αξίζει κιόλας. Το λέω για να είμαστε συνεννοούμενοι».

 

1 σχόλιο:

(3)