Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Στόχος να «πουλήσουν»τον τόπο

 ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΕΞΩΣΗ

ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ ΜΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ 

 

 

Τραμπούκικες   και τρομοκρατικές χαρακτηρίζει τις μεθόδους που χρησιμοποίησε ολόκληρο το κύκλωμα των τραπεζών που λυμαίνεται τα σπίτια του κόσμου.

Αυτό υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο Λουτράκι , όπου χθες   «μαφιόζικο» τρόπο του έβγαλαν από το σπίτι , έπιπλα , οικοσκευές και ότι άλλο πολύτιμο βρήκαν . Τον ίδιο δε τον οδήγησαν στο αυτόφωρο  και μετά από αναβολή που πήρε, πρόκειται να δικαστεί την ερχόμενη Τρίτη στην ΄Εδεσσα. Όπως καταγγέλλει η τράπεζα δια μέσου όσων συμμετείχαν στην έξωση ,του ζήτησε επιτακτικά και εκβιαστικά να υπογράψει δήλωση  για όσα του πήραν , κάτι που δεν πρόκειται να κάνει.  Συνεχίζοντας , μάλιστα κάνει λόγω για εγκλήματα  κατά της ανθρωπότητας  εν καιρώ ειρήνης . Οι τράπεζες μαζί με την νομοθετική, δικαστική και εκτελεστική εξουσία έχουν τεθεί στην υπηρεσία των τραπεζών  και των ληστρικών τους επιδιώξεων . Συνεχίζοντας εκτιμά ότι στο στόχαστρο έχει μπει για τα καλά το Λουτράκι και τα «γωνιακά» οικόπεδα.

Στόχος δεν είναι να βρεθούν λύσεις , αλλά να «υποταχθούν» οι κάτοικοι σε κάποιο προφανώς σχεδιασμό όλων αυτών που δεν είναι ακόμα γνωστό . Ολόκληρη η χώρα βοά , αλλά δεν συγκινείται κανείς . Ειδικά για το Λουτράκι τα πράγματα θα γίνουν γρήγορα «κόλαση» . Αναμένονται ξανά προφανώς «εμφυλιοπολεμικές» καταστάσεις.

Όπως τότε που αναγκάζανε τον κόσμο να φεύγει στα βουνά και σε άλλες χώρες. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)