Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Παράπονα για τα κοιμητήρια της Φουστανης

Πολλά παράπονα διατυπώνουν κάτοικοι της Φούστανης για την κακή κατάσταση των κοιμητηρίων στο χωριό.

Τις μέρες του Πάσχα μάλιστα τα ίδια παράπονα διατύπωσαν και οι πολλοί  Φουστανιώτες που ζουν και εργάζονται μακρυά από το χωριό και το επισκέφθηκαν  λόγω των εορτών .

Οι κάτοικοι από την πλευρά τους περιποιούνται τους τάφους των δικών τους ανθρώπων . Όμως δεν αρκεί αυτό. Πρέπει και ο Δήμος να φροντίζει για αυτά που του αναλογούν. Οι ρίζες δέντρων  έχουν αρχίσει να καταστρέφουν πλάκες , ενώ υπάρχουν και επικίνδυνα κλαδιά δέντρων , αλλά και δέντρα. Ζητούν από την δημοτική αρχή άμεση παρέμβαση ώστε να σταματήσουν τα διάφορα προβλήματα . Επίσης έντονη  διαμαρτυρία διατυπώνουν και για την καθαριότητα στο χωριό . Ζητούν δε το αυτονόητο. Και όπως λένε χαρακτηριστικά κάποιοι η Φούστανη ( όπως και κάθε χωριό) δικαιούται λίγο σεβασμό  παραπάνω  και λόγω της μακρόχρονης ιστορίας της   και προσφοράς σε πολλά δρώμενα. 

















 




5 σχόλια:

  1. Ντροπή και αισχος, δήμος για τα μπάζα!!! Γι αυτούς μόνο τα λουτρά υπάρχουν, όπου ρέει το χρήμα. Όλοι οι υπόλοιποι στον Καιάδα!!! Αλήτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά ξεκινάν από τον πρόεδρο και μετά φταίει ο δήμος τι ενέργειες έκανε ο πρόεδρος;; Για να ανεβάζει φωτό όταν σκουπίζουν τους δρόμους και καθαρίζουν τα χόρτα καλός είναι...ο ποιο άχρηστος πρόεδρος τα τελευταία χρόνια να τοποθετηθεί δημόσια για την απραξία του η δεν έχει χρόνο επειδή είναι υποψήφιος με τον ακόμα ποιο ανίκανο Μπάτση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγά μην πάει ο δήμος σε 48 χωριά να καθαρίζει κοιμητήρια! Ο καθένας να καθαρίζει τον τάφο του και γυρω-γυρω και θα φανεί η διαφορά! Βέβαια νευρίασαν πολύ οι πρωτευουσιάνοι, που δεν έχουν πατήσει στον τάφο του νεκρού τους ποτέ, αλλά ήθελαν να το βρουν καθαρό και φταίει ο δήμος που δεν ήταν! Ο δήμος να σου κόψει ένα δέντρο ναι, δεν θα σου καθαρίσει τα χόρτα, ημαρτον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κρίμα μόνο φωτογραφίες ξέρουν να βγαίνουν και να ζητάνε ψήφο.
    Μπορεί να είμαστε Θεσσαλονίκη αλλά ψηφίζουμε στο χωριό και μας λέτε και τι να ψηφίσουμε. Δεν σας ξανακάνουμε τη χάρη!!!! Από εδώ και εμπρός κριτήρια εμπιστοσύνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραία φωτογραφία από την πλατεία του χωριού. Δυστυχώς κύριοι το χωριό σάς έχει νεκρώσει. Τα νεκροταφεία σας πείραξαν. Πάει το κεφαλοχώρι και δεν φταίει κανένας δήμαρχος αλλά τα κόμματα που κυβερνάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)