Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

Ο Χρήστος Νάτσκος υποψήφιος με τον Δημήτρη Μπίνο


Υποψήφιος με τον Δημήτρη Μπίνο στις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου, θα είναι ο Χρήστος Νάτσκος από την Υδραία Αλμωπίας.

Ο κ. Νάτσκος, με μια μακρά και επιτυχημένη διαδρομή στο χώρο της εκπαίδευσης, την οποία έχει υπηρετήσει ως στέλεχος σε διάφορες θέσεις ευθύνης με πλούσια κοινωνική δράση και προσφορά και με άρτια επιστημονική συγκρότηση, έρχεται να ενώσει τις δυνάμεις του και να συμβάλλει στην επιτυχή προσπάθεια του συνδυασμού «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας».

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας, υπηρέτησε σημαντικές θέσεις ευθύνης, όπως Διευθυντής στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας, Διευθυντής στο Ειδικό Σχολείο Αριδαίας, Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου και Σύμβουλος Εκπαίδευσης.

Ο Χρήστος Νάτσκος σε δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

«Η πρόσκληση του Δημήτρη Μπίνου να συμπορευτώ μαζί του αποτέλεσε για μένα μεγάλη τιμή και ταυτόχρονα μεγάλη πρόκληση, που με επιφορτίζει με ένα αίσθημα υψηλής ευθύνης. Αυτή η πρόσκληση - πρόκληση με τιμά ως εκπαιδευτικό και στέλεχος εκπαίδευσης που αγωνίζεται για την ισότητα ευκαιριών αλλά και ως ενεργό και μαχόμενο πολίτη. Αναλαμβάνω αυτό το χρέος ως εκπαιδευτικός και ως πολίτης, απέναντι στο όραμα για μια παιδεία που εκτός από εθνική υπόθεση είναι και τοπική. Έχω άλλωστε την πεποίθηση ότι η ισχυροποίηση της κοινωνίας μας απέναντι στις σύγχρονες προκλήσεις, μόνο μέσα από την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την παράδοση μπορεί να επιτευχθεί. Αυτό που χρειάζεται, είναι πίστη στις αρχές και τις αξίες του τόπου μας, άρτιο οργανωτικό πνεύμα, ορθολογικός σχεδιασμός των παρεμβάσεων, καινοτόμες ιδέες και ενότητα όλων των δυνάμεων του Δήμου μας. Θα αγωνιστούμε για μια ισόρροπη ανάπτυξη, μια σύγχρονη, αειφόρα Αλμωπία, μια κοινωνία ισότητας, δικαιοσύνης και αλληλεγγύης αντάξια της ιστορίας της και αναγκαία για τις επόμενες γενιές. Είναι ώρα να κάνουμε άλματα και θα τα κάνουμε μαζί».

#η_Αλμωπία_της_Καρδιάς_μας

#Αλμωπία_μπορείς


1 σχόλιο:

(3)