Κυριακή 30 Ιουνίου 2024

Γιορτάστηκε η Ημέρα Τιμή των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας



Σήμερα  Κυριακή  (30-06-2024), πραγματοποιήθηκε εκδήλωση  στην 'Εδεσσα ,στη Λέσχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας  στο πλαίσιο εορτασμού της «Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας».




Ημέρα που η Πολιτεία καθιέρωσε με νομοθετική ρύθμιση, ώστε να εορτάζεται κάθε χρόνο ανήμερα της εορτής των Αγίων Πάντων, για την επιβράβευση, ενθάρρυνση και αναγνώριση της προσφοράς των αποστράτων αστυνομικών στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και γενικότερα για να τιμάται η πολυετής προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο κατά τη διάρκεια της θητείας τους στο Σώμα.

Κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων Έδεσσας, καθώς και της Λέσχης του Αστυνομικού Καταστήματος της Διεύθυνσής μας, παρέστησαν ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης   οι βουλευτές της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, Β. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ  και  Γιώργος ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ  ο Αντιπεριφερειάρχης  ο Δήμαρχος Έδεσσας  Γιάννης ΤΣΕΠΚΕΝΤΖΗΣ , ο Διοικητής της IIης Μεραρχίας, ο Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Έδεσσας, Εκπρόσωποι της Ένωσης Αποστράτων Ν.Πέλλας και λοιπών φορέων, καθώς και απόστρατοι αστυνομικοί. Στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων Έδεσσας αναγνώσθηκε και η Ημερήσια Διαταγή  του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας από τον Α΄ Υποδιευθυντή Δ.Α. Πέλλας, Α/Δ Δημήτριο  ΓΕΩΡΓΙΤΣΑ.

Η τελετή  ξεκίνησε με καλωσόρισμα των προσκεκλημένων από τον Υπασπιστή της Δ.Α. Πέλλας Αστυνόμο Β΄  Γιώργο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ  και ακολούθως πραγματοποιήθηκε ομιλία από το τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας. . Επίσης χαιρετισμό απεύθυνε και ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Ν.Πέλλας  Γιάννης ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ .


Αμέσως μετά, στον ίδιο χώρο, παρατέθηκε μικρή δεξίωση στους προσκεκλημένους.

 

 

Εορτασμός Ημέρας προς τιμή των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας και αλλού

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (30 Ιουνίου 2024) το πρωί, ο εορτασμός της «Ημέρας προς τιμή των Αποστράτων», σε Ιερούς Ναούς της Ημαθίας, του Κιλκίς, της της Πιερίας, των Σερρών και της Χαλκιδικής.


ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

ΠΙΕΡΙΑ

ΣΕΡΡΕΣ
                                                         ΚΙΛΙΚΙΣ
ΗΜΑΘΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)