Κυριακή 30 Ιουνίου 2024

!ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ: ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

 


 

Η επί σειρά ετών ανεκτίμητη προσφορά των αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας στο κοινωνικό σύνολο, τιμήθηκε και φέτος στην καθιερωμένη επίσημη αναγνώριση του πολυσήμαντου έργου τους, σήμερα Κυριακή των Αγίων Πάντων.

 

Η παρουσία πλήθους κόσμου αλλά και των τοπικών αρχών στον ομώνυμο Ιερό Ναό της Έδεσσας όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας Πατέρας Ιωήλ, ήταν ακριβώς η αναγνώριση της κοινωνίας μας ότι οι άνθρωποι αυτοί αφιερώθηκαν στην εμπέδωση της εσωτερικής ασφάλειας της χώρας μας, στην προστασία της ζωής και των αγαθών μας.

 

Με την παρουσία μας, διαμηνύσαμε και την βεβαιότητα ότι η μεγάλη προσφορά των απόστρατων αστυνομικών, είναι και θα παραμένει ¨οδηγός¨ για τους νέους που στελεχώνουν σήμερα - αλλά και στο μέλλον – το Σώμα, ώστε, πιστοί στο καθήκον τους, αποφασισμένοι και αποτελεσματικοί, να ενδυναμώσουν ακόμη περισσότερο την αίσθηση ασφάλειας που εμπνέει η Ελληνική Αστυνομία στους πολίτες.    

 

Επίσης, ο Γιώργος Καρασμάνης, παρέστη την Παρασκευή το απόγευμα στον πανηγυρικό Εσπερινό και το Σάββατο το πρωί  στον Όρθο που ετελέσθησαν στη  μνήμη των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στον ομώνυμο ιερό ναό της πόλεως των Γιαννιτσών , χοροστατούντος του Δεσπότη μας Πατέρα Ιωήλ. 

 

Επιπλέον το Σάββατο το απόγευμα παρέστη, στην γενέτειρά του, κατά την υποδοχή τμήματος Ιερού Λειψάνου της Αγίας Σοφίας της Κλεισούρας Καστοριάς στον ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέλλας και στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό που ακολούθησε.

 

Χρονιά πολλά σε όλες και σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)