Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

Τι συμβαίνει με το Facebook στην Ελλάδα; «Κατέβασε» και τις δηλώσεις Μητσοτάκη για τα «κενά στις αμυντικές μας δυνατότητες»

 Τι συμβαίνει με το Facebook στην Ελλάδα; «Κατέβασε» και τις δηλώσεις Μητσοτάκη για τα «κενά στις αμυντικές μας δυνατότητες»

 

 

 "Κατέβασε" και την δική μας ανάρτηση


Τι συμβαίνει με το Facebook στην Ελλάδα; Το τελευταίο διάστημα όλο και πιο συχνά περιεχόμενο αφαιρείται χωρίς καμία πειστική αιτιολογία…Συμπτωματικά το περιεχόμενο αυτό ,στις περισσότερες περιπτώσεις είναι δυσάρεστο είτε προσωπικά για τον πρωθυπουργό, είτε για την κυβέρνηση…

Τελευταίο παράδειγμα το θέμα με όσα είπε ο πρωθυπουργός σε συνέντευξη του στις ΗΠΑ. Αναδημοσιεύσαμε τις δηλώσεις τους επισημαίνοντας με έντονη γραμματοσειρά ότι προέρχονται από το ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, το οποίο ως γνωστόν βρίσκεται υπό τον έλεγχο του Μεγάρου Μαξίμου.

Σε αυτές τις δηλώσεις ο πρωθυπουργός εμφανίζεται να παραδέχεται ότι η βοήθεια που δώσαμε στην Ουκρανία, έχει προκαλέσει κενά στις αμυντικές μας δυνατότητες.

Το ρεπορτάζ του militaire.gr ανέβηκε στη σελίδα του στο Facebook ,το οποίο σε λίγα λεπτά το «κατέβασε»!!!

Το πρόβλημα δεν αφορά μόνο στο militaire.gr . Κι άλλα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης αντιμετωπίζουν το ίδιο θέμα.

Η «δικαιολογία» που κυκλοφορεί είναι ότι η «ομάδα του Facebook», ελέγχει τα δημοσιεύματα μέσω …τεχνητής νοημοσύνης!!! Αν η περιβόητη και πολυδιαφημισμένη τεχνητή νοημοσύνη κάνει τέτοια λάθη , ζήτω που καήκαμε. Βεβαίως για να ελέγξει η τεχνητή νοημοσύνη κάποιος βάζρι τα κριτήρια. Κι αυτοί είναι άνθρωποι…

Τελικά κάποιος θα μας εξηγήσει τι συμβαίνει με το Facebook στην Ελλάδα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)