Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΛΕΞΟΓΛΟΥ Επιλογή έμπειρων και έντιμων


Την άποψη ότι οι δημότες του νέου Δήμου Αλμωπίας πρέπει να επιλέξουν έμπειρους και έντιμους εκφράζει ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Αλεξόγλου
με τον συνδυασμό η «ΑΛΜΩΠΙΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ» σε  συνέντευξή του  που δημοσιεύεται σήμερα Τετάρτη στην εφημερίδα ΓΕΓΟΝΟΑ ΤΟΥ Ν ΠΕΛΛΑΣ.

ΕΡ.: Καλλικράτης: Οι απόψεις διίστανται, άλλοι λένε «ισχύς εν τη ενώσει» και άλλοι πολλά προβλήματα. Εσείς τι πιστεύετε;
ΑΠ.: «Πιστεύω πως οι πολίτες της Αλμωπίας βρίσκονται μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση και στο χέρι τους είναι να εκλέξουν μια νέα δημοτική αρχή που να την απαρτίζουν άνθρωποι έμπειροι, ικανοί και κυρίως έντιμοι. Ως αντιδήμαρχος στον Δήμο Εξαπλατάνου όλα αυτά τα χρόνια γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα και τις ανάγκες του τόπου και πιστεύω πως με νέο δήμαρχο τον Τάκη Μπίνο η Αλμωπία μπορεί να ελπίζει σε ένα καλύτερο αύριο.
Σίγουρα υπάρχουν πολλά προβλήματα και θα χρειαστεί πολλή δουλειά από όλους μας, όμως υπάρχει η διάθεση - το μεράκι και ο κρυφός μας πόθος να κερδίσουμε το στοίχημα και να πάει ο τόπος μας μπροστά».

ΕΡ.: Διατυπώνονται επιφυλάξεις ότι ενδεχομένως να υπάρξουν ανισότητες μεταξύ των δημοτικών ενοτήτων Αλμωπίας και Εξαπλατάνου, παρά τις ασφαλιστικές δικλείδες. Θα παίξουν ρόλο αυτοί που  θα εκλεγούν.
ΑΠ.: «Σίγουρα ο Δήμος της Αριδαίας σε σχέση με τον Δήμο Εξαπλατάνου βρίσκεται σε πολύ καλύτερη μοίρα, χωρίς να σημαίνει πως και εκεί δεν υπάρχουν προβλήματα. Στόχος δικός μας είναι η ισόρροπη ανάπτυξη του ενιαίου δήμου με παρεμβάσεις σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα και κυρίως η παρουσία μας δίπλα στους πολίτες και η διάθεση να επιλύσουμε ό,τι πρόβλημα παρουσιαστεί. Ξέρουμε όλοι μας πως υπάρχουν πολλά προβλήματα και με την άσχημη οικονομική συγκυρία γίνονται περισσότερα. Γι' αυτό ο τόπος μας έχει ανάγκη να εκλέξει μια νέα δημοτική αρχή, με ανθρώπους ικανούς που δεν θα έχουν σαν βασικό στόχο να διορίζουν τα παιδιά και τα ανήψια τους, αλλά να νοιάζονται και να βρίσκονται δίπλα σε όλους τους πολίτες».

ΕΡ.: Κατά τη διάρκεια της θητείας σας στον Δήμο Εξαπλατάνου υπήρξαν έντονες καταστάσεις. Αν υπήρχε διαφορετική λειτουργία μπορούσαν να είναι καλύτερα τα πράγματα;
ΑΠ.: «Με τίμησαν οι πολίτες της Ανατολικής Αλμωπίας με την ψήφο και την εμπιστοσύνη και εκλέχτηκα δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του σημερινού Δημάρχου Σ. Τουφεγγόπουλου και γι' αυτό τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. ΠΙστεύω πως δεν τους απογοήτευσα και όλα αυτά τα χρόνια ως αντιδήμαρχος και μέλος της δημοτικής αρχής έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό για το καλό του τόπου.
Ως δημοτική αρχή αγωνιστήκαμε με όλες μας τις δυνάμεις και νομίζω πως ο απολογισμός στο τέλος της θητείας μας είναι θετικός. Καταφέραμε να φέρουμε αρκετά χρήματα από την κεντρική εξουσία και να κάνουμε πολλά έργα με σημαντικότερα την αλλαγή δικτύου ύδρευσης σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα.
Σίγουρα και δεν ήταν ό,τι καλύτερο η έντονη προσωπική αντιπαράθεση ορισμένων συμβούλων του συνδυασμού μας με την αντιπολίτευση που σε πολλές περιπτώσεις λειτούργησε αρνητικά για τον Δήμο μας. Πιστεύω πως όλοι αγαπούν τον τόπο τους και όλοι έχουν διάθεση για προσφορά γιαυτό και ασχολούνται με τα κοινά. Τα προσωπικά του καθενός δεν έχουν καμιά θέση με τον Δήμο και κυρίως δεν ενδιαφέρουν τους πολίτες».

ΕΡ.: Οι δρόμοι με παλιούς σας συνοδοιπόρους αλλάζουν στις εκλογές. Γιατί δεν συνεχίσατε μαζί;
ΑΠ.: «Οι συνάδελφοί μου που απασχόλησαν τον τοπικό τύπο όλα αυτά τα χρόνια επέλεξαν όλοι μαζί να πολιτευτούν με τον συνδυασμό του σημερινού Δημάρχου Αριδαίας κ. Ζέρζη και τους εύχομαι καλή τύχη. Εγώ θεωρώντας πως ο Τ. Μπίνος με την έως σήμερα διαδρομή του στην πολιτική σκηνή του τόπου είναι η εγγύηση για το αύριο. Θεωρώ πως και οι άλλοι συνάδελφοί μου που ακολούθησαν τον ίδιο δρόμο με μένα είναι το ίδιο ικανοί μα κυρίως έντιμοι και αυτό μου δίνει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση».

ΕΡ.: Πιστεύετε ότι ο συνδυασμός σας μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα τον νέο Δήμο αν εκλεγεί και γιατί;
ΑΠ.: «Η υποψηφιότητα του κ. Μπίνου ως υποψήφιου Δημάρχου συνδυάζει την εντιμότητα, την διαφάνεια και την απαιτούμενη εμπειρία που χρειάζεται ο τόπος για να ακολουθήσει μια αναπτυξιακή πορεία που θα έχει ως στόχο την ανάκαμψη και την άμεση αντιμετώπιση της καθημερινότητας του πολίτη. Μια νέα δημοτική αρχή με την ελπίδα πως θα δώσει λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες μας. Ευχαριστώ όλους τους φίλους που με έχουν φέρει ως εδώ και πιστεύω πως με την στήριξή τους θα συνεχίσω να προσφέρω σ' αυ

13 σχόλια:

  1. τότε γιατί κατεβαίνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. GIA PEITE MOY KYRIE ALEXOGLOU POY EISTE TOSO KALOS KAI ENTHMOS AN EKLEGITE KAI ERTHW NA ZHTISW ENA XARTI APO TON DHMO THA MOY TO DWSETE H THA PEITE ASTON LIGO NA TALAIPWRIHEI GIATI STIS ELKOGES DEN ME PSIFHSE OPWS ALLOSTE KANATE PALIOTERA?KAI TO KANATE ESEIS OXI KAPOIOS ALLOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απο ποτε ρε παιδια ο Αλεξογλου εγινε εμπειρος και εντιμος?ας σοβαρευτουμε επιτελους και ας ανοιξουμε τα ματια μας...και ας τον στειλουμε εκει που πρεπει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν έχεται στοιχεία για την εντιμότητα του, ρίξτε τα ρε παιδιά ή αλλοιώς μούγκα στην στρούγκα των Ζιερζη και Τουφεγγόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οι καταδικοι και οι υποδικοι και αυτους που ψαχνει η δικαιοσυνη σε ποιο συνδυασμο ειναι ρε παιδια......?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οι "καταδικοι του Αλκατραζ" με ποιους πολιτευονται? γιατι καταδικαστηκαν? ποιοι εδιναν ψευτικες βεβαιωσεις για να εξυπηρετησουν ημετερους ρεεεε!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οι λυκοι το τριχωμα αλλαζουν !!!! οι υποδικοι του Εξαπλατανου αλλαζουν τις συνηθειες τους???
    θα υπαρχουν και αλλες πλαστες βεβαιωσεις ή "πλαστογραφίες" αυριο ....... αν εκλεγουνν οι κυριοι??????!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. vasilh aei spiti soy, poy to paizeis kai parthena...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. TIMIOS O ALEKSOGLOU!
    XA,XA,XA,XA,...
    TO ALLO ANEKDOTO ME TON TOTO TO KSERETE?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΛΕΞΟΓΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ...NA TON KANOYME POLYOYXO THS MHLIAS TON ALEKSOGLOY!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)