Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΑΤΥΧΟΣ Ο ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ



Αρκετά δυσκολεύτηκε ο Πανσερραϊκός στην Σκύδρα από τον τοπικό Αετό, μέχρι να πάρει την πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος.
ΣΕ έναν συγκλονιστικό αγώνα που κράτησε τους παρευρισκομένους με κομμένη την ανάσα μέχρι και το τέλος  ο Αετός Σκύδρας υπέκυψε τελικά στην ομάδα του Πανσερραικού γνωρίζοντας την ήττα με 0-2 σκορ στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης.
Το Δημοτικό Στάδιο της Σκύδρας ήταν ασφυκτικά γεμάτο από τους πολυάριθμους φιλάθλους της περιοχής που μπορεί να έφυγαν απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα αλλά σίγουρα ικανοποιημένοι από την  εμφάνιση της ομάδος.
Ο αγώνας ξεκίνησε με χαλαρούς ρυθμούς με την ομάδα του Αετού να υπερτερεί στα περισσότερα σημεία.Σε αντίθεση με τους απίκτες του Πανσερραικού που μάλλον υποτίμησαν τους αντιπάλους τους που βρίσκονται 2 κατηγορίες πιο κάτω.
Το αποτέλεσμα αδικεί πολύ την υπερπροσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του Λεωνίδα Μπίλη μέχρι και το τελευταίο λεπτό παρόλο που αγωνίζονταν και με 1 παίκτη λιγότερο από το 70’.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και μπορεί να μην προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του κυπέλλου αλλά σίγουρα κέρδισαν τις εντυπώσεις.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Στο 5’ ο Βοτάρης από πλάγια βγάζει ωραία σέντρα μέσα στην περιοχή και ο Αρβανιτόπουλος κάνει γυριστό πλασέ  που μπλοκάρεται δύσκολα από από τον Ράντμαν.
Στο 30’ για τον Πανσερραικό ο Γεωργιάδης εκτελεί φάουλ από πλαγια ο Ντάλε πιάνει κεφαλιά που καταλήγει άουτ.
Στο 31’ ο Τζιώρας από την πλεονεκτική θέση μέσα από την περιο΄χη κάνει τακουνάκι η μπάλα πάει μόλις άουτ από το κάθετο δοκάρι.
Στην επανάληψη ο Πανσερραικός ξεκίνησε πιο δυνατά και πάιζοντας περισσότερο επιθετικά απείλησε πολλές φορές την εστία του Φιρινίδη ,αλλά ο έμπειρος γκολκήπερ που ήταν και από τους κορυφαίους του αγώνα είπε όχι..Στο 55’ ο Ντα Σίλβα εκτελεί φάουλ από πλάγια θέση ο Φιρινίδης μπλοκάρει δύσκολα.
Στο 70’ Η κορυφαία ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν ο Αρβανιτόπουλος βγάζει ωραία σέντρα από πλάγια και ο Γεωργίου από πλεονεκτική θέση πλασάρει η μπάλα πάει μόλις άουτ από το κάθετο δοκάρι προς απογοήτευσιν των φιλάθλων.
Στο 72’ ο Τσότσιος αντικρύζει την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποχωρεί από τον αγώνα αφήνοντας τον Αετό με 10 παίκτες  αριθμητική διαφορά όμως που δεν φάνηκε καθόλου στην συνέχεια αφού οι παίκτες της Σκύδρας δεν πτοήθηκαν από αυτήν την αποβολή.
Στο 85’ ο Παντελιάδης αιφνιδιάζει προς στιγμήν τον Φιρινίδη με δυνατό σουτ από μακριά αλλά η επέμβαση του έμπειρου πορτιέρη των γηπεδούχων ήταν σωτήρια για μια ακόμη φορά.
Στο 87’ ο Λαφαζανίδης ξεφεύγει από τους κυνηγούς του και βγάζει ωραία πάσα στον Γεωργίου που δεν καταφέρει όμως να σουτάρει αφού η πίεση των αντιπάλων ήταν ασφυκτική.
Ετσι τελείωσε η κανονική διάρκεια του αγώνα χωρίς γκολ.
Στο 7’ της παράτασης ο Γεωργίου χάνει μοναδική ευκαιρία να στείλει την μπάλα στα δίχτυα όταν το δυνατό σουτ από μακριά τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 20’ της παράτασης βγάζει σέντρα ο Μπέλτζικ και με κοντινό πλασέ ο Ταντιτς στέλνει την μπάλα στα δίχτυα παγώνοντας το γήπεδο και λυτρώνοντας την ομάδα του Πανσερραικού. Στο 24’  Ο Σαντάνα βγάζει πάσα για τον Ντα Σιλβα και ο τελευταίος με χλιαρό ψηλοκρεμαστό πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το σορ 0-2 και βάζοντας ‘ετσι ένα τα΄λεος στον αγώνα ‘’θρίλερ’’ πάιρνοντας και το εισητήριο της πρόκρισης για τους 16 του κυπέλλου Ελλάδος.
Η Διαιτησία του αγώνα ήταν των Κύρκο,Γούκο,Πασχάλη(ΣΔ ΗΠΕΙΡΟΥ) Την  κίτρινη κάρτα αντίκρυσαν από τον Πανσερραικό οι’’Ζανάκογλου,Ντα Σίλβα,Μπέλζιτς,Παντελιάδης,ΒοσκόπουλοςΠαπα΄ζογλου, και από την Σκύδρα ο Σαμαρόπουλος.
Με κόκκινη κάρτα αποβλήθηκε ο Αρβανιτόπουλος

 MATEΝΤΖΟΓΛΟΥ ΧΑΡΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)