Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΒΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ

Καταρακτώδης βροχή πέφτει απο τα χαράματα στην Αριδαία. Η  ΕΜΥ προβλέπει για σήμερα


βροχές και καταιγίδες αρχικά στη Μακεδονία και βαθμιαία και στη Θράκη. Τα φαινόμενα τα οποία κατά τόπους θα είναι ισχυρά από το απόγευμα και από τα δυτικά θα εξασθενήσουν. Τη νύχτα θα σημειωθούν παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά.
Βροχές και καταιγίδες στα Επτάνησα, Ήπειρο, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησο. Τα φαινόμενα τα οποία θα είναι κατά τόπους ισχυρά θα εξασθενήσουν από το απόγευμα.

Συννεφιά με βροχές οι οποίες βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες σε Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησο. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στην Ανατολική Θεσσαλία και πιθανώς πρόσκαιρα στην Ανατολική Στερεά και την Εύβοια.
Βροχές οι οποίες βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Τα φαινόμενα από το απόγευμα κατά τόπους θα είναι ισχυρά.

Συννεφιά με βροχές και καταιγίδες οι οποίες από το απόγευμα θα είναι κατά τόπους ισχυρές στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από το βράδυ και στα Δωδεκάνησα.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί : Στη Βόρεια Ελλάδα από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 13 έως 21 βαθμούς και στα νησιά από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Σταδιακή ενίσχυση των βορειοανατολικών ανέμων στο Βόρειο Αιγαίο, οι οποίοι τη νύχτα θα φτάσουν τα 9 Μποφόρ.

Πρόγνωση καιρού Πέμπτης, 28 Οκτωβρίου 2010

Επέτειος του ΟΧΙ με κακοκαιρία! Βροχές και τοπικά καταιγίδες την 28η Οκτωβρίου με σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι και από τα βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα νότια και λίγα χιόνια στα βουνά της Βόρειας και πιθανώς της Κεντρικής Ελλάδας. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά, βαθμιαία όμως θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί - βορειοανατολικοί 5 με 7 και στο Αιγαίο βορειοανατολικοί 8 με 9 Μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει και νέα πτώση.


αία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)