Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΜΟΝΗΣ ΑΓΙΟΥ ΙΛΑΡΙΩΝΑ

Την προηγούμενη εβδομάδα πανηγύριζε το Μοναστήρι του Αγίου Ιλαρίωνα στους Προμάχους.
Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου τελέσθηκε Αρχιερατικός Εσπερινός με αρτοκλασία, ενώ τον Θείο Λόγο κήρυξε ο επίσκοπος Θεουπόλεως κ. Παντελεήμων.
Ανήμερα της εορτής 21 Οκτωβρίου τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, όπου στήριξε τον Θείο Λόγο ο Επίσκοπος Θερμών κ. Δημήτριος.
Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε κτητορικό Μνημόσυνο για τους κτήτορες της Ιεράς Μονής, ο επίσκοπος μνημόνευσε και τους γονείς του πατρός Παϊσίου, όπου κατά την ώρα της Θείας Λειτουργίας εκοιμήθη εν Κυρίω η μητέρα του Ευριδίκη Κυριακού, 87 ετών, μητέρα 5 παιδιών, ο ένας Ιερομόναχος ο πατήρ Παΐσιος ετάφη κοντά στον πατέρα του πατρός Παϊσίου στην Ιερά Μονή, ήταν οι πρώτοι κτήτορες της Ιεράς Μονής του Αγίου Ιλαρίωνος επισκόπου Μογλενών που ιδρύθηκε το 2003. ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΛΕΞΟΓΛΟΥ

2 σχόλια:

  1. ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ, ΘΑ ΤΟ ΦΑΝΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ, ΕΙΣ Τ΄ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΑΜΗΗΗΗΗΗΗΗΝ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. DEN NTREPESE RE NA PIANEIS STO STOMA SOY TIN AGIA TRIADA KAI NA SIKOFANTIS TOUS IERIS!!! MIPOS ITHELES NA FAS KAKENA MEROS STO BOYNO KAI SOY XALASANE TA SXEDIA???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)