Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Νέα συνάντηση για το κυκλοφοριακό στην Αριδαία



Συνάντηση για το κυκλοφοριακό στην Αριδαία το βράδυ της Πέμπτης στο Δημαρχείο. Από την πλευρά του Δήμου κατατέθηκε συγκεκριμένη πρόταση  με τις ενδεχόμενες αλλαγές.



Τέθηκε υπ΄ οψιν  των υπευθύνων των σχολών οδηγών , πριν  τεθεί προς διαβούλευση . Ανταλλάχθηκαν  απόψεις και άλλες προτάσεις προκειμένου να γίνει ευκολότερη η κίνηση.
Από την πλευρά του ο Διοικητής του  Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας Βαγγέλη Γάκη  εξεφρασε την άποψη ,ότι με λίγες παρεμβάσεις , το πρόβλημα που δεν είναι και τόσο μεγάλο μπορεί να λυθεί . Ο δήμαρχος Δημήτρης Πασόης , τόνισε ότι πρόθεση του Δήμου είναι να δοθεί η καλύτερη λύση .  Στις προτάσεις που κατατέθηκαν , προβλέπονται μονοδρομήσεις   και αλλαγή  ρευμάτων κυκλοφορίας. Μετά την διαλογική συζήτηση και την ανταλλαγή απόψεων  συμφωνήθηκε να γίνει αποτύπωση  όλων των προτάσεων. Για τον λόγο αυτό ορίστηκε νέα συνάντηση με όλες τις εναλλακτικές προτάσεις που κατατέθηκαν . Παρόντες ήταν ακόμα από την πλευρά του  Δήμου ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Νκολαϊδης, ο Αντιδήμαρχος Τάσος Τσαβδάρης,  η Πρόεδρος  του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας –Αληλεγγύης Δέσποινα Καλδερεμτζή και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ  Τάσος Θεοδωρίδης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Πέτρος Τζέκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)