Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Εκδρομή του ΚΑΠΗ Δήμου Αλμωπίας

Στις 19-20 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η τέταρτη εκδρομή του ΚΑΠΗ Δήμου Αλμωπίας.

Την πρώτη μέρα επισκέφτηκαν το σπήλαιο της Αλιστράτης  το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα σπήλαια της Ευρώπης. Εντυπωσιακός είναι   ο πλούσιος διάκοσμός του που περιλαμβάνει, εκτός από τεράστιους σταλακτίτες και σταλαγμίτες σε διάφορους χρωματισμούς και τους σπάνιους εκκεντρίτες.
Αφού γευμάτισαν σε εστιατόριο της Αλιστράττης αναχώρησαν για Δράμα όπου και απόλαυσαν τον απογευματινό τους καφέ στην κεντρική πλατεία της Δράμας.
Στην συνέχεια επισκέφτηκαν τον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων  όπου θαύμασαν την αρχαία πόλη.
Αργά το απόγευμα και αφού τακτοποιήθηκαν και ξεκουράστηκαν στο ξενοδοχείο απόλαυσαν την βόλτα τους στην πόλη της Καβάλας.
Την δεύτερη μέρα αφού πήραν το πρωινό τους στο ξενοδοχείο, επισκέφτηκαν το μοναστήρι της Παναγίας Παγγαιώτισσας το οποίο βρίσκεται στο όρος Παγγαίο την εκκλησία του Αγίου Ευγενίου στο χωριό Χορτοκόπι και το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του Θεόδωρου Κοκκινίδη. Έπειτα γευμάτισαν στην παραλία της Περάμου απολαμβάνοντας την θαλασσινή αύρα.
Στην επιστροφή επισκέφτηκαν την αδελφότητα Λυδία όπου οι Δεσποινίδες τους υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά τους κέρασαν και τους χάρισαν δώρα. 
Την εκδρομή συνόδευσαν η Δέσποινα Καλδερεμτζή, Πρόεδρος του ΚΕΚΠΑ και η Χρυσαλίδα Γενίτσαρη, μέλος του Δ.Σ. του ΚΕΚΠΑ οι οποίες ευχαρίστησαν όλους όσους συμμετείχαν καθώς επίσης και τους δύο οδηγούς τον Τάσο Κιρκενίδη και τον Στέλιο για την άψογη συμπεριφορά τους σε όλη την διάρκεια της εκδρομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)