Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ


Το αποτέλεσμα της ισοπαλίας μέσα στην έδρα της Φιλώτειας δεν ικανοποίησε καθόλου τον τεχνικό της ομάδος του ΑΡΗ Προφήτη Ηλία Kώστα
Τσαβδαρίδη(στη φώτο με τον παλιό τεματοφύλακα του Αλμωπού Γιώργο Παντελίδη)
 και έτσι σήμερα το πρωί κατέθεσε την παραίτηση του στην Διοίκηση της ομάδος λέγοντας ότι δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο να ηγείται .

 Το ΔΣ της ομάδος δέχτηκε την παραίτηση και κατά την διάρκεια της ημέρας  θα ανακοινώσει  το όνομα του νέου τεχνικού της ομάδος που σύμφωνα με πληροφορίες  θα είναι άτομο που γνωρίζει καλά την ομάδα αφού και στο παρελθόν  έχει ηγηθεί της ομάδος.

 ΧΑΡ. ΜΑ .               

6 σχόλια:

  1. οι σοβαρες ομαδες θελουν και σοβαρους προπονητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε τσαβδαριδη θα κανεις καμια παρελαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να δουμε αν ο Κουρος θα γινει ηρωας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o tsavbaridis htan einai k tha einai konta stin omada.tin agapaei oso tipote allo.panta tha eyxetai na paei kala.kapote palia otan ksekinise na proponei tin omada itan proedros proponitis paiktis taksitzis gramateas tameias ta panta exei dosei k tin psixi t eno itan apo allo xorio.ok irthe me ta torina dedomena k den proxorise poli.ekrine oti prepei na paraitithi.emeiw tha ton agapame panta giati einai entimos.kali sinexeia na exei!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ευτυχως εφυγε λεμε εμεις,γιατι με τετοιο υλικο μειναμε πισω.Το αποτελεσμα μετραει.Και το αποτελεσμα ειναι αρνητικο.Συμφωνει ο προεδρος μας οτι προσφερε τοσα πολλα στην ομαδα μας?αμφιβαλλω!Αρειαναρα παμε γερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. o προπονητής κρίνεται από τα αποτελέσματα και ο τσαβδαριδης με βάση αυτά είναι επιτυχημένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)