Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Εκπαίδευση παιδιών από σπηλαιολόγους

Η Ελληνική Σπηλαιολογική Εταιρεία τοπικό τμήμα Βόρειας Ελλάδας διοργανώνει εκδήλωση την Κυριακή 30 Μαρτίου 2011,στα Λουτρά του Πόζαρ, για παιδιά από 9 ετών και άνω .
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει, πρακτική εξάσκηση σε Σπηλαιολογική Αναρρίχηση, επίσκεψη με ξενάγηση στην Αρκουδοσπηλιά και ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την Σπηλαιολογική Ηθική, την προστασία των σπηλαίων, τους κινδύνους που απειλούν τους ανθρώπους σε ένα σπήλαιο, την πορεία του νερού μέχρι να φτάσει στο ποτήρι μας και  για το Σπηλαιολογικό Πάρκο Αλμωπίας. Η εκπαίδευση, η ξενάγηση και η ενημέρωση θα γίνει από Εκπαιδευτές Σπηλαιολόγους. Τα παιδιά θα συνοδεύονται από υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα ότι τους επιτρέπει να λάβουν μέρος στην εκδήλωση.
Στην αναρρίχηση θα λάβουν μέρος μόνο 30 άτομα, σε μικρά γκρούπ ώστε η εκπαίδευσή τους να είναι πιο πλήρης. Για την καλύτερη οργάνωση των δραστηριοτήτων, θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τον Δημήτρη Καραδημητρίου (τηλ 6974 778828), το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου .
 Το  κόστος της εκδήλωσης θα είναι 10 Ευρώ ανά παιδί, που θα καλύψει μέρος των εξόδων για μετακίνηση, διαμονή, διατροφή των εκπαιδευτών σπηλαιολόγων και για την χρήση του εξοπλισμού ( ο οποίος ανανεώνεται κάθε 6 μήνες για λόγους ασφάλειας).

ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΣΤΕ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

1 σχόλιο:

(3)