Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Πρωταθλήτρια η σχολική ομάδα χειροσφαίρισης κοριτσιών του 3ου ΓΕ.Λ. Γιαννιτσών



Η σχολική ομάδα χειροσφαίρισης κοριτσιών του 3ου ΓΕ.Λ. Γιαννιτσών «Αικατερίνη Βαρελά» στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδας του Σχολικού Πρωταθλήματος Χειροσφαίρισης, νικώντας στον τελικό το 4ο ΓΕ.Λ. Χανίων με σκορ 31-10, αφού απέκλεισε την ομάδα του ΓΕ.Λ. Νευροκοπίου με σκορ 26-22.

Πρωταθλήτριες Ελλάδας είναι οι μαθήτριες:
1. Παρασκευαΐδου Βαρβάρα
2. Ιωαννίδου Έλενη
3. Χατζηπαρασίδου Μαρία
4. Τσιτσούκη Ελένη
5. Λαγομάτη Παναγιώτα-Σοφία
6. Λαμπριανίδου Ελευθερία
7. Μπατζαρακούδη Δήμητρα
8. Αναστασιάδου Χρυσάνθη
9. Πετρίδου Όλγα
10.           Χαραλαμπίδου – Παπαθεμελή Φρειδερίκη
11.           Κόντου Τραϊανή
12.           Παπαδοπούλου Ευδοκία
13.           Τσαλουκίδου Μαρία
14.           Γκίση Μαρία


Η τελική φάση του σχολικού πρωταθλήματος έγινε στο Κιλκίς, την Πέμπτη 22 και Παρασκευή  23 Μαρτίου με τη συμμετοχή των 4 ομάδων (ΓΕ.Λ. Σαλαμίνας, ΓΕ.Λ. Νευροκοπίου, 4ο ΓΕ.Λ. Χανίων, 3ο ΓΕ.Λ. Γιαννιτσών). Τις μαθήτριες συνόδευσαν ο υπεύθυνος οργανωτικής επιτροπής σχολικών αγώνων Ν. Πέλλας, κ. Χατζηβασιλείου Χρήστος, ο υποδιευθυντής του σχολείου κ. Ντιλούδης Σταύρος και η καθηγήτρια φυσικής αγωγής του 3ου  ΓΕ.Λ. Γιαννιτσών κα. Σαλαμάνη Μαρία.
Επίσης, παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Στάμκος Γρηγόρης και ο διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Κούγκας Κωνσταντίνος, οι οποίοι απένειμαν τα μετάλλια και το κύπελο.
Η εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου μας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια για τη θεαματική αυτή διάκριση και εύχεται σε όλα τα μέλη τής ομάδας να έχουν πάντα επιτυχίες.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)