Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ - ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ 1-0



 






Σε ένα πολύ όμορφο και μοιρασμένο αγώνα, το Ριζάρι κατάφερε να πάρει την νίκη και τους τρεις πολυπόθητους βαθμούς. Στο παιχνίδι, το οποίο παρακολούθησαν περίπου 300 φίλαθλοι και από τις δύο ομάδες, Ορφέας και Δόξα, έδειξαν καλά στοιχεία και επιβεβαίωσαν το γεγονός ότι δεν βρίσκονται τυχαία στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας,
ενώ παράλληλα προσέφεραν θέαμα, με τις φάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη και για τις δύο ομάδες. Τέλος το παιχνίδι αμαύρωσαν επεισόδια μικρής έκτασης τα οποία δημιούργησαν οι φίλαθλοι των φιλοξενούμενων με αφορμή την αποβολή του Αναστασιάδη  στο 68ο λεπτό.
 Στο αγωνιστικό κομμάτι, το παιχνίδι ξεκίνησε καλύτερα για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι
"πατούσαν" πιο καλά στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα και την πρώτη καλή ευκαιρία να ανήκει σε αυτούς, όταν στο 15ο λεπτό, σουτ από το ύψος της περιοχής, πέρασε ελάχιστα έξω από το δεξιό δοκάρι του Πασχαλίδη. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν  και  στο 25ο λεπτό με σουτ του Παπαχρήστου και τους αμυντικούς της Δόξας να διώχνουν την μπάλα πάνω στην γραμμή. Από 'κει και πέρα ο Ορφέας ισορρόπησε το ματς και το παιχνίδι πήρε όμορφη τροπή. Στο 30ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι και πάλι με σουτ εντός της περιοχή απείλησαν, με την μπάλα να "γλύφει" το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 35ο λεπτό σειρά του Ορφέα να απειλήσει με ωραία κομπίνα από φάουλ και σουτ του Τσεγάνη, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Γαβριηλίδη να διώχνει ωραία σε κόρνερ. Από την εκτέλεση του κόρνερ ο Μπράσα (Piou) πήρε την κεφαλιά, αλλά και πάλι οι αμυντικοί της Δόξας έδιωξαν πάνω στην γραμμή.

 Στην επανάληψη ο Ορφέας είχε την υπεροχή του αγώνα, πίεσε ψηλά με αποτέλεσμα να κλείσει στα μετόπισθεν τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δεν δημιούργησαν καμία αξιόλογη φάση. Στο 55ο λεπτό αξιόλογη ευκαιρία για το Ριζάρι  με πρωταγωνιστή τον Παπαχρήστου, ο οποίος δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Η πίεση όμως απέδωσε καρπούς και στο 65ο λεπτό, ο Σωκρατίδης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον τερματοφύλακα της Δόξας. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Παπαχρήστου, ο οποίος έγγραψε το 1-0 μέσα σε κλίμα πανηγυρισμών. Ακολούθως στο 68ο λεπτό, εκτός φάσης, ο Αναστασιάδης των  φιλοξενούμενων κάτι είπε  στον διαιτητή του αγώνα και με δεύτερη κίτρινη κάρτα, έλαβε τον δρόμο για τα αποδυτήρια. Η Δόξα έμεινε με 10 παίκτες για το υπόλοιπο του αγώνα και οι φίλοι της δημιούργησαν αρκετά προβλήματα και φασαρίες, οι οποίες όμως δεν επεκτάθηκαν, χάρης την επέμβαση των ψυχραιμότερων και ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Τέλος στο 72ο λεπτό, αναγκαστική αλλαγή και αποχώρηση νεαρού ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων από το γήπεδο με συνοδεία ασθενοφόρου, έπειτα από χτύπημα που δέχθηκε στα πλευρά με την μπάλα.


Καλή η διαιτησία του κ. Σιδηρόπουλου και των βοηθών του κ. Μανωλάκη & κ. Σλατίντση.




Σύνθεση του Ορφέα:

Πασχαλίδης, Κατικαρίδης Α. (Συμεού), Ουζούνης, Σαββίδης, Ιωσηφίδης (Χόντζιας), Παπουλίδης, Σωκρατίδης, Μπράσα, Παπαχρήστου, Τσεγάνης, Βλαδίκας (Απάζογλου Δ.).







































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)