Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Διπλό της Αναγέννησης Γιαννιτσών στη Δράμα




Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στην Δράμα, η Αναγέννηση Γιαννιτσών, με πρωταγωνιστή τον Στεφανίδη που πέτυχε χατ τρικ, επικράτησε της Δόξας με 3-2 και ανέβηκε εκ νέου στην κορυφή της βαθμολογίας.


Στο 14', ο Στεφανίδης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν τα προβλήματα των γηπεδούχων στην συνέχεια και στο 39' διπλασίασαν το προβάδιασμα τους, με το δεύτερο γκολ του Στεφανίδη.

Στο 42' η Δόξα... άγγιξε το 1-2, αλλά η κεφαλιά του Θάνου σταμάτησε στο δοκάρι του Λαμπάκη. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Ταραλίδης μείωσε σε 1-2 για την Δόξα, αλλά ο Στεφανίδης... χτύπησε για τρίτη φορά στο 68', δίνοντας εκ νέου... άερα δύο τερμάτων στα Γιαννιτσά. Το τελικό 2-3 διαμόρφωσε ο Πουλάκος στο 72'.

Μετά από τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα, ο Ολυμπιακός Βόλου επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας της Αναγέννησης Επανωμής με 2-0 στην Βόλο. Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο, με τις προσπάθειες της να καρποφορούν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Παλαιολόγο να ανοίγει το σκορ.

Το σκηνικό του αγώνα στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε, με τον Ολυμπιακό Βόλου να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεω και στο 57' να διπλασιάζει το προβάδισμα του, με τέρμα του Γιενκά. Το 2-0 υπέρ των γηπεδούχων έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Η Καλλιθέα έχασε έδαφος στο Γάζωρο, με τον Εθνικό να επικρατεί με 2-0 και να παίρνει μία σημαντική νίκη. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και άνοιξαν το σκορ στο 61', με γκολ του Γκόγκα.

Στο 68', ο Αλεξάντροβιτς έκανε το 2-0 για τον Εθνικό Γαζώρου και έβαλε τέλος στις ελπίδες της Καλλιθέας για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Εδαφος έχασε και η Νίκη Βόλου, που ηττήθηκε στα Μέγαρα από τον Βύζαντα, ο οποίος πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Κόντρα στη ροή του αγώνα, η ομάδα του Γεωργούλη άνοιξε το σκορ στο 25', με γκολ του Κρητικού.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και η πίεση τους απέφερε καρπούς στο 70' όταν ο Βλάχος διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τον Βύζαντα. Ο Βύζας έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει και τρίτο γκολ, όταν το πλασέ του Κρητικού στο 81' σταμάτησε στο δοκάρι της Νίκης.

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Απόλλων Σμύρνης, που νίκησε με 1-0 τον Πιερικό, ο οποίος τελείωσε το ματς με εννέα παίκτες.

Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, ο Γιαζιτζόγλου ανέτρεψε εντός περιοχής τον Τσιλιγκίδη και αποβλήθηκε, με τον Κατσίκη να ευστοχεί στο πέναλτι και να ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Το 1-0 υπέρ του Απόλλωνα Σμύρνης έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα, με τους γηπεδούχους να μένουν με εννέα παίκτες, λίγο πριν το τέλος, λόγω αποβολής του Φαμπίνιο με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Θρασύβουλος και Φωκικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στην Φυλή. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από τους φιλοξενούμενους στο πρώτο ημίχρονο και με την κεφαλιά του Σύρου στο 45' πήραν το προβάδισμα.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων δεν άργησε να έρθει, αφού στο 55' ο Γκόμες έφερε το ματς στα ίσα. Στα εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης δεν έγινε κάτι αξιοσημείωτο, με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν και οι Ηρακλής και Ηρακλής Ψαχνών στην Θεσσαλονίκη. Μετά από εκτέλεση κόρνερ και κακή απομάκρυνση των αμυντικών, ο Χαϊκάλης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 40'.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 71', όταν ο Βουτσιάς με κεφαλιά, έφερε το ματς στα ίσια. Τέσσερα λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Τάουερ, ενώ οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Παπαστεριανού στο 87'.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:
Παρασκευή (2/11)
Παναχαϊκή - Λάρισα 1-1 (68' Βοσκόπουλος - 53' Τσιμπάμπα)

Κυριακή (4/11)
Θρασύβουλος - Φωκικός 1-1 (45' Σύρος - 55' Γκόμεζ)
Βύζας Μεγάρων - Νίκη Βόλου 2-0 (25' Κρητικός, 70' Θ. Βλάχος)
Εθνικός Γαζώρου - Καλλιθέα 2-0 (61' Γκόγκας, 68' Αλεξάντροβιτς)
Ηρακλής - Ηρακλής Ψαχνών 1-1 (71' Βουτσιάς - 40' Χαϊκάλης)
Ολυμπιακός Βόλου - Αναγέννηση Επανωμής 2-0 (45'+2' Παλαιολόγος, 57' Γιενκά)
Πιερικός - Απόλλων Σμύρνης 0-1 (45' πέν. Κατσίκης)
Δόξα Δράμας - Αναγέννηση Γιαννιτσών 2-3 (47' Ταραλίδης, 72' Πουλάκος - 14', 39', 68' Στεφανίδης)

Δευτέρα (5/11)
16:00 Καλλονή - Εργοτέλης 
19:00 Παναιτωλικός - Πανσερραϊκός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)