Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Γιαννιτσών




Αυτές τις γκρίζες Γιορτές, ίσως τις πιο θλιμμένες των τελευταίων χρόνων, οι μαθητές της Γ' τάξης αυθόρμητα συμφώνησαν να χαρίσουν μια αισιόδοξη νότα στην τόση κατήφεια των ημερών.
Αποφασίσαμε λοιπόν να αφιερώσουμε τα φετινά κάλαντα στους γνωστούς μας -πια- ηλικιωμένους συνανθρώπους του Κέντρου Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης «Εποχή» στον Πενταπλάτανο.
    Βέβαια, λίγα λόγια απλά κι αληθινά, τα ζεστά χαμόγελα, οι ανοιχτές καρδιές και το ανυπόκριτο ενδιαφέρον δίνουν απέραντη χαρά όλο το χρόνο σε κάθε βασανισμένη ύπαρξη. Κι οι σύγχρονοι «απόκληροι της ζωής» είναι πολύ περισσότεροι και πολύ πιο κοντά απ' όσο νομίζουμε....
    Η πρωτοβουλία της διοργάνωσης, όπως κι η ιδέα της κατασκευής Χριστουγεννιάτικων καρτών ανήκει στην ομάδα Αγωγής Σταδιοδρομίας με υπεύθυνες καθηγήτριες την κ. Γόδου Αννέτα και κ. Μητκούδη Ανθούλα. Έτσι, την Πέμπτη το απόγευμα, πιστοί στο ραντεβού της πλατείας, με τη λαχτάρα της προσμονής στα πρόσωπά μας στέλνουμε το δικό μας γιορταστικό μήνυμα: Η φλόγα της ανθρωπιάς να κρατηθεί άσβεστη κι αυτή τη δύσκολη χρονιά που ξεπροβάλλει μπροστά μας. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!



Ευχαριστώ πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)