Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Απειλές Στ. Τουφεγγόπουλου κατά εκπροσώπου Μέσων Ενημέρωσης.




Απρόκλητη και ιταμή φραστική επίθεση κατά του Πέτρου Σαμάνδη που παρακολουθεί την δίκη του πρώην δημάρχου Εξαπλατάνου Σταύρου Τουφεγγόπουλου στο τριμελές πλημμελειοδικείο ΄Εδεσσας για λογαριασμό ΜΜΕ που εκπροσωπεί  , εξαπέλυσε μετά την σημερινή διακοπή της δίκης .
Ο κατηγορούμενος πρώην Δήμαρχος λίγο πριν εξέλθει από την αίθουσα  σε έντονο τόνο απευθυνόμενος στον Πέτρο Σαμάνδη  και εν όψει της αυριανής δίκης στην οποία είναι κατήγορος κατά της εφημερίδας ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ Ν. ΠΕΛΛΑΣ  είπε: «Δεν ξέρεις που έχεις μπλέξει. Θα σε τσακίσω»
Στην συνέχεια μπροστά στους έκπληκτους συνοδοιπόρους και υποστηρικτές του αποχώρησε.
Προφανώς, εμμέσως πλην σαφώς, ήθελε να στείλει «μήνυμα» στην εφημερίδα ,η οποία παρουσίασε τα τεκταινόμενα στον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου και η οποία κατά κόρον φιλοξένησε τις δικές του απόψεις  σε όσα του επισύναπτε η τότε υπό τον Παράσχο Τσάνταλη  αντιπολίτευση , να μην ασχολείται με την διαδικασία διεξαγωγής της δίκης.
Σε δήλωσή του ο Π. Σαμάνδης τονίζει. «Κατανοώ την ψυχολογία του κ. Τουφεγγόπουλου . Αποστολή του Τύπου είναι να παρουσιάζει τα Γεγονότα και όλες τις απόψεις. Ουδέποτε τα ΜΜΕ  τα οποία εκπροσωπώ του στέρησαν την δυνατότητα  να  παραθέσει τις απόψεις του . Είναι στοιχειώδης υποχρέωση  των ανθρώπων του Τύπου  να δίνουν  την δυνατότητα στον καθένα να εκφράζει την άποψή του . ΄Όπως είναι και στοιχειώδης υποχρέωσή τους να ασκούν  έλεγχο  και κριτική  στις παραλείψεις  της κάθε αρχής που έχουν ως αποτέλεσμα να ταλαιπωρούν τον κόσμο και να βλάπτουν το κοινό και δημόσιο συμφέρον .
Πέρα απός τις ακατανόητες απειλές και λεονταρισμούς του κ. Τουφεγγόπουλου , τα ΜΜΕ που εκπροσωπώ είναι πάντα πρόθυμα να φιλοξενούν τις όποιες απόψεις  του . Φρονώ πως δεν είναι ό,τι καλύτερο για έναν άνθρωπο που εκπροσώπησε  δια της εκλογικής διαδικασίας μια μεγάλη  μερίδα κόσμου, όπως ο κ. Τουφεγγόπουλος,  να συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο. Παρόλα  αυτά όμως είναι δικαίωμά του   το  πως θα συμπεριφέρεται.  Ζούμε σε έναν τόπο που όλοι γνωριζόμαστε και όλοι κρινόμαστε για τα έργα και τα λόγια μας .»

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΠΕΤΡΟ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ, ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)