Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

«Παρέμβαση Ιορδάνη Τζαμτζή για να υπάρξει 3η πληρωμή από τον ΕΛΓΑ για τον Νομό Πέλλας μέσα στον Δεκέμβριο»



 
  Παρέμβαση στον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Σαρρή έκανε ο Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής ζητώντας να υπάρξει και τρίτη πληρωμή του ΕΛΓΑ στον Νομό Πέλλας μέσα στον Δεκέμβριο.

  Ό Πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Σαρρής ενημέρωσε τον κ. Τζαμτζή ότι ο ΕΛΓΑ θα πραγματοποιήσει άλλη μια πληρωμή για ζημιές που αφορούν τον Νομό Πέλλας την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου.
  Ο κ. Τζαμτζής ζήτησε από τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ να προγραμματίσει μία επιπλέον πληρωμή την τελευταία εβδομάδα του έτους, δηλαδή πριν την Πρωτοχρονιά, διότι μετά από ενημέρωση που είχε από το Τοπικό Υποκατάστημα Βέροιας, το διάστημα αυτό έχουν διεκπεραιωθεί εργασίες και υπάρχει η δυνατότητα να πληρωθούν πολλοί αγρότες του Νομού Πέλλας πριν την Πρωτοχρονιά.
  Ο Βουλευτής τόνισε στον κ. Σαρρή ότι η πραγματοποίηση μια τρίτης πληρωμής θα έδινε μία ανάσα στο οξύτατο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι αγροτικές οικογένειες του Ν. Πέλλας.
  Ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ απάντησε στον κ. Τζαμτζή ότι θα εξετάσει το θέμα αυτό με μεγάλη προσοχή. Επίσης, πρόσθεσε ότι μέχρι τέλος Ιανουαρίου θα έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή αποζημιώσεων στον Νομό Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)