Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

. Ναι μεν,αλλά .Κατεβαίνει στις εκλογες ο συνδυασμός του Χ. Μπίνου




ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Μέσα από σχόλιο ,στέλεχος προφανώς της παράταξης του Χρήστου Μπίνου  Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ( αν δεν πρόκειται βέβαια και για προβοκάτσια), ουσιαστικά επιβεβαιώνει όσα γράφαμε.
Το σχόλιο αναφέρει:
 «δεν αληθευουν οσα γραφεις πετρο...ο συνδυασμος ειναι αληθεια οτι θα κατεβει στις εκλογες αλλα ακομα δεν εχουμε αποφασισει τιποτα και ο αρχηγος μας δεν εχει πει τιποτα εως τωρα...μην γραφεις οτι ναναι!!!!»

(βεβαια δεν ειναι η πρωτη φορα)
Το ρεπορτάζ είναι πάντα ρεπορτάζ και όχι γραφείο τύπου κάποιας παράταξης. Οι πληροφορίες είναι εγκυρότατες. ΄Αλλωστε δεν υπήρξε η παραμικρή διάψευση από τον ίδιο τον Χρήστο Μπίνο ,αρχηγό της παράταξης.
Ο απαντών σχολιαστή παραδέχεται ότι ο συνδυασμός θα κατεβεί  στις εκλογές ,αλλά δεν έχει αποφασιστεί με ποιον αρχηγό .
Αυτό είναι αλήθεια. ΄Όπως αλήθεια είναι , ότι δεν πρόκειται να ηγηθεί ο Χ. Μπίνος. Το γνωρίζει πολύ καλά ο «σχολιαστής» ,αλλά εντέχνως δεν το αναφέρει.
Και η πονηράδα, να μην βάζει τόνους στο κείμενο ο σχολιαστής κάπου παραπέμπει.
Ο σχολιαστής είναι προφανές ότι γνωρίζει καλά ότι  όσα γράφουμε έχουν βάση 100%. Αυτό αποδεικνύεται άλλωστε από την πολύχρονη πορεία μας.

ΤΙ ΓΡΑΦΑΜΕ  

 Πολύ κοντά στην αρχηγία της παράταξης « Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ» που ίδρυσε ο Χρήστος Μπίνος βρίσκεται ο δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Χουρσόγλου.


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες αλλά και ενδείξεις , η επιθυμία του ιδρυτή της, η παράταξη να παραμείνει ενεργή και σε δημιουργικό ρόλο, φαίνεται όχι μόνο να κερδίζει έδαφος ,αλλά και να δυναμώνει . Έτσι η συμμετοχή της στις  δημοτικές εκλογές στην Αλμωπία γίνεται ολοένα και πιο πιθανή.

Οι ανταλλαγή απόψεων γίνεται κάθε μέρα και οι αποφάσεις είναι ώριμες και αναμένεται να ληφθούν μέσα στον Οκτώβριο.

Στη συνέχεια στόχος είναι να εξασφαλιστεί ένα είδος «χρίσματος» , άτυπα όμως από την Νέα Δημοκρατία,έτσι ώστε να κοπούν τα φτερά άλλων φιλόδοξων υποψηφίων δημάρχων που προέρχονται από τον χώρο . Εκτιμάται ότι κάτι τέτοιο μπορεί να εξασφαλιστεί δεδομένου ότι υπάρχουν άριστες σχέσεις ,τόσο του Χρήστου Μπίνου ,όσο και του Χρήστου Χουρσόγλου με  Νεοδημοκράτες βουλευτές του νομού. Μάλιστα ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα διευκολύνει και κάποιους υποψήφιους από τον ίδιο χώρο , να αποσυρθούν πιο «αναίμακτα» πολιτικά , επικαλούμενοι το καλό του πολιτικού τους χώρου.

Επί πλέον εκτιμούν ότι ο χρόνος κυλά  αρνητικά για άλλον υποψήφιο που εκδήλωσε κάποια επιθυμία να είναι υποψήφιος δήμαρχος, αφού θα πρέπει να περιμένει την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου  για  χρηματικούς καταλογισμούς σε βάρος του και αναλόγως να κινηθεί.  Τότε όμως μάλλον θα είναι αργά , καθώς θα έχουν διαμορφωθεί ενδεχομένως άλλες καταστάσεις. Για αυτό και προετοιμάζονται οι ίδιοι.


Συνεπώς φίλε μου ποια η διαφορά όσων γράφω με αυτά που λες;


7 σχόλια:

  1. BALTE TON PASXALI ARXIGO GIA NA PAROYME TON DIMO ME AERA APO TIN PROTI KYRIAKH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η αλμωπια μας ενωνει υπαρχει και να μην εχετε καμια αμφιβολια οτι αρχηγος και υποψηφιος δημαρχος θα ειναι ο πασχαλης ο κογιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΟΥ κ. ΜΠΙΝΟΥ. ΑΚΟΜΗ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΗ ΕΝΩΝΕΙ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΗ. Ο κ. ΜΠΙΝΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΕΠΑΛΗΦΘΕΙ. Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΙΔΡΥΣΕ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΙΚΑΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΟΙ , ΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΝΥΣΗΧΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ.. Η ΠΕΙΡΑ ΤΟΥ κ. ΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ. ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε φιλε δεν ειναι ολοι δεξιοι με τον Μπινο. Αλλο να εκτιμας μια οικογενεια και εναν ανθρωπο οτι αξιζει και αλλο τα πολιτικα του καθενος!!!

      Διαγραφή
  4. ΡΕ ΦΙΛΕ, ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΜΠΙΝΟ.τΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΖΕΡΖΗ ΓΙΑ ΝΑΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΑΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ; ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ,,,ΤΕΛΟΣ; ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΘΕΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα ελληνικα ξερεις? δεν ειπα οτι ολοι οι δεξιοι δεν ειναι με τον Μπινο!!!λεω δεν ειναι ολοι δεξιοι με τον Μπινο.....απο συνταξη σκιζεις παντως!!!!

      Διαγραφή
  5. K TAKI SE PARAKALOYME MHN MAS KSANA SOSEIS DEN THA TO ANTEKSOYME GIA 2 FORA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)