Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ!



ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνελήφθη πριν από λίγο ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος. Σύμφωνα με πληροφορίες αναζητούνται κορυφαία στελέχη της Χρυσής Αυγής σε διάφορες περιοχές της χώρας. Παράλληλα, κατά τις ίδιες πληροφορίεςσυνελήφθη και ο Ηλίας Κασιδιάρης. Το ρεπορτάζ τρέχει καθώς οι δυο πολιτικοί  βρίσκονται τώρα στη ΓΑΔΑ. 35 ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Χ.Α. ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ακόμα και υψηλόβαθμων στελεχών της Χρυσής Αυγής σε όλη την Ελλάδα. Έχουν εκδοθεί 35 εντάλματα σύλληψης.  Σύμφωνα μεπληροφορίες, έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης ακόμα και για υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος.
Βάσει αυτών των ενταλμάτων, συνελήφθησαν ήδη ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Νίκος Μιχαλολιάκος και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης.
Ακόμη, αναζητούνται άλλοι πέντε βουλευτές του κόμματος, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ήδη γίνει πέντε συλλήψεις.
ΣΤΟΝ 12ο ΟΡΟΦΟ ΤΗΣ ΓΑΔΑ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ...
ΛΑΓΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ, ΜΙΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΠΠΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΘΕΙ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ...
Στον 12ο όροφο της ΓΑΔΑ ανακρίνονται οι συλληφθέντες της Χρυσής Αυγής από την αντιτρομοκρατική...
Στην υπηρεσία τους έχουν κληθεί όλοι οι αξιωματικοί της υπηρεσίας.

1 σχόλιο:

  1. την Χ.Α. η κυβέρνηση θα την βγάλει εκτός νόμου, οπότε εσείς τα φασισταριά θα πρέπει να κάνετε άλλο κόμμα ή να προσχωρήσετε σε άλλα υπάρχοντα. τρέξτε να προλάβετε ότι σφάξατε σφάξατε, ότι δείρατε δείρατε. σήμερα τελειώσατε ως Χ.Α. Όσο για το μνημόνιο αδικεί τους πολίτες αλλα έσωσε την χώρα (λένε). Για ΟΤΕ-ΑΤΕ-ΕΛΒΟ- ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ-ΛιΜΑΝΙΑ-ΝΗΣΙΑ(;) καλά έκανε και τα πούλησε γιατί ηταν αμαρτωλές ιστορίες. μιλάς για ανεργία πέρασες ποτέ έξω απο καφετέρια να δείς πόσοι ¨εργάζονται¨ συνεχώς εκεί με φραπέ και χαβαλέ; που τα βρίσκουν ρέ; οι αυτοκτονίες είναι ιδιαιτερες και δυσκολες περιπτωσεις μη τις χρησιμοποιείς ως αλλοθι. Τον Τζοχατζό και τον κωστάκη τους έφαγε το αλοιθώρισμα προς τους ρώσους. ειδε φως και μπήκε στην βουλή όμως νύχτα θα φύγει σύντομα. γράφεις ειρωνικά ζητω το πασοκ και όμως συγκυβερνά και συναποφασιζει για ολα. εσύ τώρα κοιμήσου ήσυχα ή φαε τα λύσακα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)