Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Δείπνος για τους εθελοντές των Ποζαρίτικων









Δείπνο προς τιμή των εθελοντών που  πρόσφεραν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στις εκδηλώσεις του Αυγούστου «ΠΟΖΑΡΙΤΙΚΑ» παρέθεσε το βράδυ της Παρασκευής η Διοίκηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Λουτρακίου το Πόζαρ.
Με την συνοδεία της ορχήστρας Τσιπάρη , όλοι πέρασαν μια βραδιά χαλαρή χωρίς άγχος.
Παρών παρά τις πολλές υποχρεώσεις του και ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης , που και ως ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου , τους συνεχάρη για την συνέχιση των δραστηριοτήτων του Συλλόγου,ενώ χαρακτήρισε τα Ποζαρίτικα ως την κορυφαία εκδήλωση στη Πέλλα ,αλλά και Κεντρική Μακεδονία. Συνεχάρη την διοίκηση που έφερε την νεολαία κοντά στον Σύλλογο . Δεν παρέλειψε να αναγνωρίσει το μεγάλο έργο της προηγούμενης για πολλά χρόνια διοίκησης .
 Ο Ιερέας του χωριού π. Σολομών Ελπασίδης ευχήθηκε υγεία και δύναμη  για νέες δράσει και εκδηλώσεις.
Ο πρώην  επί 13 χρόνια πρόεδρος του Συλλόγου Πέτρος Σαμάνδης επισήμανε τις σπουδαίες υπηρεσίες που προσφέρουν εθελοντές , με πολύ  αφανή αλλά καθοριστική δουλειά  για την επιτυχία των εκδηλώσεων .
Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν όλους τους χορηγούς των εκδηλώσεων , ενώ είχαν προσκαλέσει και τον Κώστα Παντζαρτζίδη  ο οποίος σταθερά στο πλευρό  του Συλλόγου από το ξεκίνημα των πρώτων ΠΟΖΑΡΙΤΙΚΩΝ .
Η Διοίκηση ευχαρίστησε και τον Πρόεδρο της τοπική κοινότητας και Διευθύνοντα σύμβουλο της Επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ Γιώργο Κώτσο  για την αρωγή προς τον Σύλλογο




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)