Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Απίστευτο παραλήρημα Αθανασίου: Συνέδεσε την ομοφυλοφιλία με σεξουαλικές κακοποιήσεις

Μιχάλης Χατζηκωνσταντίνου
Μιχάλη Χατζηκωνσταντίνου


Ο Χαράλαμπος Αθανασίου διατύπωσε τον απίστευτο ισχυρισμό πως οι σεξουαλικές κακοποιήσεις αυξήθηκαν, γιατί καταργήθηκε διάταξη για «παρά φύσιν ασέλγεια».

Αλγεινές εντυπώσεις προκάλεσε ο βουλευτής της ΝΔ και Β’ αντιπρόεδρος της Βουλής, Χαράλαμπος Αθανασίου, όταν διατύπωσε τον απίστευτο ισχυρισμό ότι τα φαινόμενα σεξουαλικών κακοποιήσεων εντάθηκαν στην Ελλάδα όταν καταργήθηκε η διάταξη για την «παρά φύσιν ασέλγεια».

Ο κ. Αθανασίου προχώρησε σε αυτή την αδιανόητη αναφορά κατά τη συζήτηση κοινοβουλευτικής ερώτησης της Σίας Αναγνωστοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ στην υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη για τον Δημήτρη Λιγνάδη ο οποίος κατηγορείται για βιασμούς ανηλίκων κατά συρροή. «Εγώ, όμως, να πω ένα πράγμα, ότι φταίει και η νομοθεσία, η πολιτεία, τα νομοθετήματα που έχει περάσει κατά διαστήματα, που έχουν επιτείνει τα φαινόμενα αυτά, όπως παραδείγματος χάριν –μιλάμε γενικότερα τώρα, δεν μιλάμε επί της ουσίας του θέματος– το ότι καταργήθηκε η διάταξη για την “παρά φύσιν ασέλγεια” και εντάθηκαν αυτά τα φαινόμενα. Θυμηθείτε πότε καταργήθηκε, και κάτω από ποιες προϋποθέσεις» είπε επί λέξει ο κ. Αθανασίου.

Υπενθυμίζεται ότι η άκρως αναχρονιστική διάταξη του Ποινικού Κώδικα για την «παρά φύσιν ασέλγεια» καταργήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ το 2015 διότι αντιμετώπιζε με διακριτό τρόπο τις ομοφυλοφιλικές από τις ετεροφυλοφιλικές πράξεις. Την κατάργηση της διάταξης είχε ζητήσει από το 2004 η Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου.

Πηγή: ieidiseis.gr

1 σχόλιο:

  1. Δηλαδή αυτός το υποκείμενο που είναι αντιπρόεδρος στη Βουλή, που ήταν δικαστικός και υπ, δικαιοσύνης θεωρεί αξιόποινη πράξη την συμπεριφορά του υφ. Πολιτισμού Γιατρομανωλάκη που δήλωσε ομοφυλόφιλος ή του Πατέλη του διευθυντή του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού που δήλωνε:"Ο πρωθυπουργός προφανώς και έχει γνωρίσει τον σύζυγό μου, όπως έχω γνωρίσει και εγώ τη σύζυγό του"
    Υποκριτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)