Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Το δήθεν νόμιμο(;) είναι και ηθικό κ .Μπάτση;





ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

 ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

 

 Με υπομονή παρακολουθώ τα τεκταινόμενα στον Δήμο Αλμωπίας. Ειδικοί συνεργάτες, απ ευθείας αναθέσεις ,προσλήψεις με δίμηνα κλπ.

Είμαι μια νέα κοπέλα  και για ευνόητους λόγους θέλω να διατηρήσω την ανωνυμία μου. Εγώ θα αναφερθώ στους ειδικούς συνεργάτες που που πήρε ο κ. Μπάτσης . Και λέω ο κ. Μπάτσης , διότι με βάση την νομοθεσία  είναι δική του επιλογή. Έστω να συμφωνήσω  και σε αυτό . Σε ποιον νόμο όμως  το είδε γραμμένο    οι συνεργάτες που πήρε να είναι υποψήφιοι  δημοτικοί σύμβουλοι στο ψηφοδέλτιο του ή συγγενείς υποψηφίων   του ψηφοδελτίου   του ;

 

 

Δεν υπάρχουν άλλα άξια παιδιά

Συγνώμη , αλλά πως τα ανέχεται αυτά η αντιπολίτευση και δεν τα καταγγέλλει στην κοινωνία;

Δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας να αναρωτηθεί ότι όλα αυτά οδηγούν  σε έναν Δήμο φέουδο του Μπάτση;

Ποιος νόμος  το λέει ότι οι ειδικοί συνεργάτες πρέπει να είναι υποψήφιοί του . Ας μου το πει έστω και ένας εισαγγελέας

Φυσικά δεν τόλμησα να κάνω καμιά αίτηση , γιατί ήδη τους είχε προσλάβει. Δεν τολμάω να κάνω καμιά αίτηση πουθενά στον Δήμο  για  δουλειά , διότι προτεραιότητα έχουν μόνο οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί του.

Έτσι νομίζει ο κ Μπάτσης ότι εμπνέει την νέα γενιά;

Δεν ξέρω πλέον που να απευθυνθώ για να αλλάξει κάτι και να υπάρχει φως και προοπτική και για όσους δεν θέλουν  να προσκυνούν και να υποθάλπουν τέτοια φαινόμενα.  Να μοιραστώ την αγανάκτησή μου μαζί με αμέτρητα άλλα παιδιά.Τουλάχιστον το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια μπορώ να το έχω ακόμα . Ελπίζω οι ενδιαφερόμενοι φορείς  η κοινωνία  αλλά  κυρίως

 


 οι δημοτικοί σύμβουλοι των παρατάξεων να προβληματιστούν  τι παραδείγματα δίνουν στην νεολαία

Ευχαριστώ , με την ελπίδα να δημοσιευτεί.

 

3 σχόλια:

  1. Κυρια μου,δεν ανακαλύψατε την Αμερική.Και σε κεντρικό και σε δημοτικό επίπεδο,οι συνεργάτες του Υπουργού ή του Δημάρχου είναι θέσεις πολιτικές και σαν τέτοιες,όπως αντιλαμβάνεστε,είναι προσωπικές,έμπιστες επιλογές.Αυτο το ερωτημα που κάνατε,γιατί δεν το κάνετε προς την κυβερνηση,όπου μέχρι στιγμής έχουν προσληφθεί 4000 παρατρεχαμενοι σε υπουργεία,βουλευτές κλπ και την κάνετε στον Κο Δήμαρχο;η δακρυβερτη επιστολή σας κρύβει δυστυχώς σκοπιμότητα,κατά πρώτον ,λόγω της ανωνυμίας της και κατά δευτερον,λόγω της εμπάθειας σας,να μη αποκαλείτε τον παραλήπτη με την θεσμική του ιδιοτητα.Οσο για τους εισαγγελείς που αναφέρετε,από το ότι γιατι δεν επεμβαίνουν,οπως αναρωτιεστε,σημαίνει ότι όλα έγιναν νόμιμα από τον Κο Δήμαρχο και όχι από τον Κο Μπάτση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχως ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ επιλεγει τους συνεργατες του ,χωρις να σας ρωτησει,κ.ΤΣΙΟΛΕΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο αριθμός των θέσεων ειδικών συνεργατών είναι συγκεκριμένες, ενώ τα στελέχοι του Μπίνου που πήγαν στον Μπάτση π ο λ λ ά . Καλά κάνεις και δεν υπβάλεις αίτηση όσα προσόντα και να έχεις. Άλωστε των άπειρων προσώντων ά τ ο μ ο δεν είναι συνεργάτης !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)