Σάββατο 24 Απριλίου 2021

Συμμετοχή στη διαδικτυακή έκθεση για τον ελληνικό τουρισμό Virtual Greek Panorama 2021


 

 

 

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΟΓΟΣ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

 

Στη διαδικτυακή έκθεση για τον ελληνικό τουρισμό Virtual Greek Panorama 2021 που πραγματοποιήθηκε στις 22/4 και ειδικότερα στο πάνελ που ήταν αφιερωμένο στον κλάδο του wellness και spa συμμετείχε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας. Τον Πανελλήνιο Σύλλογο εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρός και υπεύθυνος τύπου Αχιλλέας Μεταλούληςς

Στο Virtual Greek Panorama 2021 πήραν μέρος εκπρόσωποι ξενοδοχείων, καθηγητές, αλλά και επαγγελματίες από τη βιομηχανία του τουρισμού οι οποίοι μιλήσαν για τις προκλήσεις, το νέο επικοινωνιακό αφήγημα και τις δράσεις στις οποίες προβαίνουν προκειμένου να προετοιμαστούν καλύτερα για την επόμενη μέρα.

Μέσα από την παρέμβαση του, ο εκπρόσωπος του Πανελλήνιου Συλλόγου αναφέρθηκε στην εικόνα που υπήρχε για τον ιαματικό τουρισμό, οπού στο παρελθόν τα spa και οι λουτροπόλεις είχαν ταυτιστεί κυρίως με τους ηλικιωμένους. Σημειώνοντάς ότι σήμερα τα δεδομένα έχουν αλλάξει, όπως επίσης και το προφίλ του ταξιδιώτη που δίνει έμφαση στην παράμετρο του wellness όταν οργανώνει τις διακοπές του.

Η Virtual Greek Panorama είναι μία εξελιγμένη διαδικτυακή πλατφόρμα που επιτρέπει στον δυνητικό επισκέπτη να περιηγηθεί σε εικονικά «virtual» περίπτερα για ελληνικούς προορισμούς και τουριστικές επιχειρήσεις. Με όχημα την τεχνολογία και την επιστράτευση των ηλεκτρονικών εφαρμογών, οι επισκέπτες- κοινό και οι επαγγελματίες του τουρισμού- θα έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν με τους εκθέτες και να κλείνουν ραντεβού είτε σε πραγματικό χρόνο, εφόσον το virtual περίπτερο είναι εκείνη τη στιγμή ανοικτό, είτε σε προκαθορισμένο μελλοντικό χρόνο.

Η καινοτομία της έκθεσης έγκειται στο γεγονός ότι «τρέχουν» παράλληλα υβριδικές εκδηλώσεις, στις οποίες θα υπάρχει τόσο η φυσική παρουσία, όσο και η δυνατότητα παρακολούθησης εξ αποστάσεως, ενώ θα είναι ανοιχτή στο κοινό όλο το χρόνο, ενώ κάθε μήνα θα φιλοξενούνται διαφορετικές τιμώμενες περιοχές και θα παρουσιάζονται διαφορετικές μορφές τουρισμού.

 

 

 


 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)