Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

Μακελειό στην Ανδραβίδα: Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης

Το σπίτι που εντοπίστηκαν νεκρά τα 4 μέλη της οικογένειας

 

Κατόπιν μεγάλης επιχείρησης της αστυνομίας, συνελήφθη ο φερόμενος ως δολοφόνος του ζευγαριού και των δύο παιδιών τους στην Ανδραβίδα.

Έπειτα από μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας εντοπίστηκε στην Πάτρα ο 60χρονος ο οποίος προσήχθη και εξετάζεται στην αστυνομική διεύθυνση Αχαΐας για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας στην Ανδραβίδα της Ηλείας, με θύματα τα μέλη τετραμελούς οικογένειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος εντοπίστηκε τις βραδινές ώρες χθες Παρασκευή σε περιοχή της Ηλείας και αμέσως τέθηκε υπό παρακολούθηση από την αστυνομία.

Στην συνέχεια αστυνομικοί ακολουθούσαν το αυτοκίνητό του κατά τη διάρκεια της διαδρομής του προς την Πάτρα, ενώ παράλληλα είχαν κινητοποιηθεί άλλες αστυνομικές δυνάμεις.

Όταν ο 60χρονος έφθασε στην Πάτρα, κατευθύνθηκε προς την λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου.

Στο ύψος του παμπελοποννησιακού σταδίου, οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο σταμάτησαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 60χρονος και τον προσήγαγαν στην αστυνομική διεύθυνση.

Το σατανικό σχέδιο του δολοφόνου που σκότωσε γονείς και παιδιά

Συνεχίζονται με αδιάκοπους ρυθμούς οι έρευνες της Αστυνομίας στην Ανδραβίδα για το άγριο τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα με θύματα τα μέλη μίας οικογένειας από την Αλβανία, με βασικό ύποπτο τον Έλληνα σπιτονοικοκύρη τους, ο οποίος και συνελήφθη.

Οι κάτοικοι της περιοχής τον περιγράφουν ως έναν πολύ κλειστό άνθρωπο, ο οποίος προκαλούσε συνεχώς προστριβές και εντάσεις σε βάρος των γονέων της οικογένειας, για τα ενοίκια που φέρονται να τους χρωστούσε, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να τους κόβει το ρεύμα και το νερό για να τους αναγκάσει να φύγουν.

Ο 32χρονος πατέρας της οικογένειας ήταν σκληρά εργαζόμενος άνθρωπος σε κτηνοτροφική μονάδα της περιοχής, φιλήσυχος και η οικογένειά του ζούσε σε καθεστώς απόλυτης φτώχειας αλλά ήταν αξιοπρεπέστατοι και αγαπητοί στην περιοχή.

Το σχέδιο του δολοφόνου

Ο δράστης έβαλε το σατανικό του σχέδιο σε εφαρμογή, εισβάλοντας στο σπίτι, εκτελώντας τους γονείς με πυροβολισμούς στα κεφάλια τους και στη συνέχεια ο αδίστακτος αυτός άνθρωπος χτύπησε και στραγγάλισε τα μωρά της οικογένειας μόλις δύο και τριών ετών…

Στη συνέχεια, ο δράστης επιχείρησε όπως όλα δείχνουν να φορτώσει τις σορούς σε ένα τρέιλερ και να τους πάει σε ερημικό σημείο για να τους εξαφανίσει, όμως τα σχέδια του, φαίνεται να τα χάλασε ο 12χρονος γιος της οικογένειας από το προηγούμενο γάμο της 37χρονης μητέρας, ο οποίος επέστρεψε από την πλατεία όπου έπαιζε και δεν του άνοιγαν την πόρτα.

Τότε άνοιξε το παράθυρο και μπήκε μέσα, με αποτέλεσμα να δει πρώτα το μικρότερο αδελφάκι που ήταν νεκρό στην κούνια και σε κατάσταση σοκ το πήρε στα χέρια του, βγήκε έξω και καλούσε απεγνωσμένα σε βοήθεια, μέχρι που είδαν την σκηνή γείτονες και κάλεσαν την Αστυνομία.

Το αποτρόπαιο θέαμα

Οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι και εντόπισαν όλα τα μέλη της οικογένειας νεκρά και κηλίδες αίματος από το σπίτι έως την πίσω αυλή. Σε διπλανή αποθήκη εντόπισαν το τρέιλερ, πάνω σε αυτό τοποθετημένους και μέσα σε μία λίμνη αίματος τους γονείς και πεσμένο στο πάτωμα το τρίχρονο παιδάκι…

Η νεκροψία-νεκροτομή στα θύματα πραγματοποιήθηκε χθες (04/03), ενώ στην κατ’ οίκον έρευνα που έγινε στο σπίτι του ιδιοκτήτη της οικίας, φαίνεται να βρέθηκαν όπλα που έχουν αποσταλεί για βαλλιστική εξέταση. Πρόσθετα, έχουν συγκεντρωθεί βιντεοληπτικά υλικά από κάμερες παρακείμενων κτιρίων για ανάλυση και μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες ότι σε κάποια σημεία καταγράφονται οι κινήσεις του σπιτονοικοκύρη στη γειτονιά τις επίμαχες ώρες.

Ο Έλληνας πρώην σύζυγος και βιολογικός πατέρας του 12χρονου εντοπίστηκε στην Αθήνα, είχε ισχυρό άλλοθι και ήταν πρόθυμος να καταθέσει, αλλά και να πάρει τον γιο του μαζί του που είναι σε κατάσταση σοκ και οι Αρχές έχουν ορίσει παιδοψυχολόγο για να εξετάσει το παιδάκι.

Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)