Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Μόνο στην Ελλάδα: Είχαν πάρει ανωμοτί κατάθεση από άνθωπο χωρίς ταυτότητα – Επίσης είχε τρεις καταδίκες, όντας… αόρατοςΖούσε 70 χρόνια χωρίς να έχει βγάλει ποτέ αστυνομική ταυτότητα, αλλά αυτό ποτέ δεν φαίνεται να τον δυσκόλεψε ακόμη κι όταν είχε εμπλοκή με την αστυνομία και τη Δικαιοσύνη.

Το πρωί της Τρίτης οι αστυνομικοί αποφάσισαν να κάνουν επιτέλους τη δουλειά τους, όταν ο ίδιος ο ηλικωμένος «ανώνυμος και αόρατος» πολίτης εμφανίστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου ένας ηλικιωμένος, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού, ζητώντας να εκδώσει την πρώτη του αστυνομική ταυτότητα.

Έκπληκτοι, οι συγκεκριμένοι, αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι όντως ο άνθρωπος αυτός ήταν «αόρατος» όλα αυτά τα χρόνια. Ερευνώντας δε την περίπτωσή του διαπιστώθηκε ότι είχε σημανθεί κατά το παρελθόν και σε βάρος του εκκρεμούσαν μάλιστα τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Όπως ανακοινώθηκε, ο 70χρονος συνελήφθη για τις παραπάνω καταδίκες του αλλά και για παράβαση του νόμου περί αποδεικτικής ισχύος των αστυνομικών ταυτοτήτων.

Μένει βέβαια να εξηγηθεί πως είναι δυνατόν να είχε ληφθεί από πολίτη χωρίς αποδεικτικό ταυτότητας ανωμοτί κατάθεση και πως καταδίκασαν δικαστήρια κάποιον που δεν υπήρχε για το ελληνικό κράτος.

Πηγή: hellasjournal.com

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)