Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Ζακ Κωστόπουλος: Την ενοχή του κοσμηματοπώλη και του μεσίτη προτείνει ο εισαγγελέας

Δίκη για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου

 
Ο εισαγγελέας Σωτήρης Μπουγιούκος εισηγήθηκε ότι ο μεσίτης και ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου ενήργησαν τιμωρητικά και ήταν τα δικά τους χτυπήματα που οδήγησαν στον θάνατό του.

Να κηρυχθούν ένοχοι για το κακούργημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης κατά παραυτουργία πρότεινε για τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου και τον μεσίτη ο εισαγγελέας Σωτήρης Μπουγιούκος στη δίκη για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου.

Παρούσα στην αίθουσα εκτός από την οικογένεια του θύματος και οι μητέρες του Παύλου Φύσσα, της Ερατούς και της Γαρυφαλλιάς.

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου εισηγήθηκε ότι οι τέσσερις αστυνομικοί θα πρέπει να απαλλαγούν από την κατηγορία υποστηρίζοντας ότι ενήργησαν στα πλαίσια των καθηκόντων τους.

Αναφορικά για τους δύο βασικούς κατηγορούμενους, κατά τον εισαγγελικό λειτουργό, ενήργησαν τιμωρητικά και ήταν τα δικά τους χτυπήματα που με σφοδρότητα εξαπέλυσαν που συνδέονται αιτιωδώς με τις ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις που ενεργοποίησαν μηχανισμό στρες στο θύμα και οδήγησαν στον θάνατο του.

Η δίκη συνεχίζεται με τις αγορεύσεις συνηγόρων της οικογένειας του θύματος.

Πηγή:news247.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)