Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

Τι λέει ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας για τον «καμικάζι» δημαρχο Αλμωπίας

 

 

 


Επειδή τα λιγοστά εναπομείναντα παπαγαλάκια και αυλοκόλακες του απερχόμενου  Χ. Μπάτση έχουν ξεσαλώσει ,με τις δημοσιεύσεις του αφεντικού τους που τον δείχνουν να οδηγεί μηχανή ανωμάλου δρόμου χωρίς κράνος,

να τους θυμίσουμε ανάλογο περιστατικό με κάπνισμα σε εσωτερικό χώρο. Δεν ξέρω αν ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας ευαισθητοποιηθεί για τις μαγκιές του ομοϊδεάτη του δημάρχου, οφείλει τουλάχιστον να πάρει δημόσια θέση  και να εξηγήσει γιατί τον απλό κοσμάκη τον ξεσχίζουν όταν δεν φοράει κράνος και  Μπάτση δεν τον ακουμπάει τίποτα

ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ –ΒΑΝΔΗ

Θυμίζουμε την περίπτωση Μπισμπίκη –Βανδής

 

Μια φωτογραφία του Βασίλη Μπισμπίκη με τσιγάρο στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή, προκάλεσε την παρέμβαση του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη, που μέσω social media έκανε γνωστό πως θα επιβληθεί πρόστιμο όπως ορίζει ο αντικαπνιστικός νόμος.

 

«Επειδή ο αντικαπνιστικός νόμος και ισχύει και εφαρμόζεται ήδη με βάση αυτήν την φωτογραφία κινείται η διαδικασία να επιβληθεί το πρόστιμο στο μαγαζί και σε όσους παρανομούν. Ο νόμος ισχύει για όλους και το κάπνισμα στον εσωτερικό χώρο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Πλεύρης στην ανάρτησή του.

Η απάντηση του νυχτερινού κέντρου

 

Μετά τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα με το τσιγάρο του Βασίλη Μπισμπίκη και την ανάρτηση του υπουργού Υγείας, το νυχτερινό κέντρο «Έναστρον» εξέδωσε ανακοίνωση, όπου αναφέρει:

 

Αγαπητοί φίλοι,

 

όλοι γνωρίζετε ότι η μεγάλη οικογένεια του «Έναστρον», η διοίκηση, οι καλλιτέχνες και οι δεκάδες εργαζόμενοι προσφέρουμε επί πολλά έτη υψηλό επίπεδο ψυχαγωγίας και διασκέδασης σεβόμενοι πάντοτε την τήρηση των νόμων.

 

Είναι προφανές ότι η προσπάθεια τήρησης του αντικαπνιστικού νόμου είναι συνεχής και αδιάκοπη, μέσα σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες αφού είναι δύσκολος ο έλεγχος εκατοντάδων πελατών που διασκεδάζουν.

 

Μεμονωμένα περιστατικά όπως αυτό που έλαβε σήμερα δημοσιότητα δεν μπορούν να ακυρώσουν τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλουμε όλοι μας.

 

Η παρέμβαση του Υπουργού Υγείας κ.Θάνου Πλεύρη ενδυναμώνει την προσπάθεια της πολιτείας και την δική μας για την πλήρη απάλειψη του καπνίσματος στα κέντρα διασκέδασης.

 

Είμαστε σίγουροι ότι και με την δικη σας συμβολή θα τα καταφέρουμε!

 

Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος!

Πόσο είναι το πρόστιμο;

 

Πρόστιμο θα επιβληθεί τόσο στον ηθοποιό που κάπνιζε σε κλειστό χώρο όσο και στο νυχτερινό μαγαζί, καθώς υπήρξε παράβαση του νόμου.

 

Σύμφωνα με τον Alpha, ο καπνιστής Βασίλης Μπισμπίκης θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο 100 ευρώ, ενώ για το νυχτερινό μαγαζί «Έναστρον» η «καμπάνα» είναι πολύ πιο πάνω και συγκεκριμένα στα 4.000 ευρώ.

 

 

 

 

2. Το κράνος πιο αναγκαίο από ποτέ

Όσοι οδηγοί μηχανής δεν φορούν κράνος σύμφωνα με τον νέο ΚΟΚ θα έρχονται αντιμέτωποι με αφαίρεση πινακίδων και διπλώματος για 2 μήνες χωρίς κάποια οικονομική επιβάρυνση όπως στο παρελθόν. Με άλλα λόγια ο νέος ΚΟΚ θέλει τους παραβάτες εκτός δρόμου αντί για την θέσπιση προστίμων.

 

5 σχόλια:

  1. Κόρακας Κοράκου μάτι δεν βγάζει κύριε Σαμάνδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κερδίζετε. Πέτρο όταν απέκλεισαν την φουστανη λόγω covit θυμάσαι όταν πήγες να βγεις από το χωριό για ΑΡΙΔΑΙΑ χωρίς να ξέρεις για τον αποκλεισμό του χωριού. Όταν σε ενημέρωσαν τι συμβαίνει στο μπλόκο γύρισες να πας σπίτι σου . Τότε ο ίδιος ο Κος
    Διευθυντής έδωσε εντολή να σε πάρουν αυτόφωρο. Δες την διαφορά της Αντιμετώπισης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρχικά θα ήθελα να αναφέρω ότι δεν είμαι ψηφοφόρος του κ.Δημαρχου.Στην φωτό βλέπουμε έναν άνθρωπο πάνω σε μηχανή όντας μέσα στο κτήμα του.Ποιος από μας θα φορούσε κράνος μέσα στο κτήμα του για να δώσει το καλό παράδειγμα; Μήπως να ασχοληθούμε όλοι μας με ότι ποιο ουσιώδες για καλό παράδειγμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμορφωσου σαμανδη ,επειδή ο δήμαρχος δεν ς πληρώνει να γράφεις μέλια όπως κάνουν οι άλλοι γράφεις συνέχεια όλο μα….ιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)