Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

Φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από αυτούς στον Δήμο Αλμωπίας

   

Στην ...μακέτα έμεινε η κερκίδα του γηπέδου της Σωσάνδρας . Υπομονή
 

 ''ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ 

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 

ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ

 ΚΑΙ Ο... ΤΡΟΧΟΠΕΔΗΣ ΝΟΜΟΣ'

' ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΒΕΣΚΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

 

 Στην αρχή ήταν ο covid-19 που δεν άφηνε την δημοτική αρχή Αλμωπίας να εφαρμόσει το μεγαλόπνοο και τεράστιο δημιουργικό της έργο.

Τώρα που αποχωρούν κακήν κακώς από την διοίκηση του Δήμου ,  διαπιστώνουν ότι για την απραξία τους  φταίνε οι εργολάβοι και οι νόμοι.

Σύμφωνα με όσα γράφει η φωνή της Πέλλας ,με αφορμή τα θέματα  της οικονομικής επιτροπής ,που αφορούσαν αποδοχές χρηματοδότησης των έργων, καθώς και των πρακτικών διαγωνισμών αυτών που αφορούσαν ασφαλτοστρώσεις, αναπλάσεις κλπ έργα ύδρευσης αλλά και τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται ό των έργων αυτών στο Δήμο Αλμωπίας, επίθεση εξαπέλυσε σήμερα Τρίτη 25/7/2023 κατά τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας ο  αρμόδιος Αντιδήμαρχος .

 

Στράφηκε  κατά εργολάβων, οι οποίοι με διάφορα Νομικά τερτίπια, είτε καταφεύγουν στη Δικαιοσύνη, κωλυσιεργώντας την πρόοδο των έργων, είτε στο τέλος για τους δικούς τους λόγους, παραιτούνται από αυτά, καθόσον ο Νόμος 4412/2016, τους δίνει το δικαίωμα αυτό, έναν Νόμο ''τροχοπέδη'' όπως τον χαρακτήρισε και το μέλος Δημήτρης Βέσκος που στην ουσία δεν αφήνει τους Δήμους να υλοποιήσουν τα έργα.  (  σ.σ.Αναρωτιέται βέβαια ακόμα και ο πιο αφελής , πως κάνουν έργα οι άλλοι Δήμοι;)Μετά από τέσσερα χρόνια ανακάλυψαν άλλη μια αιτία για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστούν μέχρι τις εκλογές.

 

Μάλιστα για το περιβόητο έργο
αναβάθμισης
του κλειστού (Δ.Α.Κ.Α) τόνισε ότι ξεπεράστηκαν οι δυσκολίες και τον Αύγουστο αναλαμβάνει δράση ο εργολάβος,(σ.σ. πόσες φορές ακόμα θα αναλάβει δράση ο έρμος για ένα έργο που θα έπρεπε να είχε τελειώσει προ πολλού;) ενώ σχετικά με το άλλο  περιβόητο έργο που αφορά την κερκίδα στο γήπεδο της τ.κ Σωσάνδρας, η υπόθεση ανατέθηκε σε Δικηγόρο καθόσον προέκυψε πρόβλημα για την εκτέλεση του παραπάνω έργου.Το έργο αυτό της κερκίδας έχει προσλάβει πλέον διαστάσεις πανευρωπαικού ανέκδοτου. 

Ευτυχώς για την Αλμωπία ο χρόνος τους τελειώνει.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)