Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Mega: On Air καβγάς Ευαγγελάτου με τον Ανταποκριτή του σταθμού στη Μόσχα – «Είναι fake ο πόλεμος»;

 

 

 

Ακόμα μία «έντονη» στιγμή είχαν χθες Τρίτη το απόγευμα ο Νίκος Ευαγγελάτος με τον ανταποκριτή του Mega στην Μόσχα, Δημήτρη Λιάτσο.

Αφορμή στάθηκαν διάφορα videos από την Ουκρανία, όπως αυτό που ένα αμάξι φέρεται να δέχεται ένα ρωσικό πύραυλο ή ένα που στρατιώτες της χώρας απομακρύνουν από σπίτι μία μητέρα με τα δύο της παιδιά.

Όταν λοιπόν ο έμπειρος δημοσιογράφος βγήκε live από την πρωτεύουσα της Ρωσίας, ρωτήθηκε για αυτά τα πλάνα και απάντησε: «Νίκο δεν μπορώ κάθε να διαψεύδω πράγματα που έγιναν χθες. Για παράδειγμα χθες δείξαμε ένα αεροπλάνο που το έριχναν οι Ουκρανοί. Το δείχναμε και το ξαναδείχναμε. Αποδείχθηκε οτι ήταν από το 2015. Χθες δίναμε οτι χτυπήθηκε ένας φούρνος, fake. Αυτά που έδειξες, τα μισά είναι fake. Αυτά με τον Εγγλέζο που είναι επιστήμονες του fake, δεν είναι πράγματα αυτά». «Δεν ξέρω για το αεροπλάνο», απάντησε ο Ευαγγελάτος.  «Πως δεν ξέρεις; Αφού το έδειχνες προχθές», απάντησε πίσω ο Λιάτσος.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος αντέδρασε και ανέφερε το fake news που δημοσιεύτηκε στην Ρωσία οτι ο Ζελένσκι έχει φύγει στην Πολωνία, επισημαίνοντας το δύσκολο καθεστώς που υπάρχει στην Ρωσία με τους δημοσιογράφους και την ελευθερία του Τύπου. Κάπου εκεί ο Δημήτρης Λιάτσος φάνηκε να θέλει να ρίξει την ένταση λέγοντας οτι «δεν είμαστε εδώ για να μαλώνουμε».

Ωστόσο ο Ανταποκριτής του Mega ανέβασε πάλι τα αίματα λέγοντας πως έχει στείλει video με τους ανθρώπους που έφυγαν από την Μαριούπολη όπου μιλάνε για την κατάσταση που βίωναν στην πόλη, τα οποία όμως δεν παίζει το Mega. «Δεν το δείχνουμε όμως», είπε χαρακτηριστικά με το Νίκο Ευαγγελάτο να εκνευρίζεται: «Όχι, κάτσε βρε Δημήτρη. Με κουρδίζεις. Αυτό που κάνουν αυτοί, αυτό είναι προπαγάνδα», αναφέροντας την κατάσταση που επικρατούσε στην πόλη όταν υπήρχαν ανταποκριτές, με τον ανταποκριτή του Mega να αναφέρει πως οι δυνάμεις της Ρωσίας δεν είχαν, ούτε έχουν μπει ακόμα στην πόλη.

Δείτε το βίντεο από το 8.23

Πηγή: topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)