Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικασία υποβολής Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης στο ΟΣΔΕ

- Υποβλήθηκαν 638.130 αιτήσεις


 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, στις 14/7/2022, η υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης (Ε.Α.Ε.) των παραγωγών στο Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης και Ελέγχου (Ο.Σ.Δ.Ε.) 2022, μέσω της νέας πλατφόρμας υποβολής αιτήσεων, https://eae.opekepe.gov.gr/ που για πρώτη φορά τέθηκε σε λειτουργία στο Κυβερνητικό Νέφος.

Ο αριθμός των αιτήσεων που υπεβλήθησαν και οριστικοποιήθηκαν, με την ολοκλήρωση της διαδικασίας για τις εμπρόθεσμες αιτήσεις, έως 14/7 ήταν 638.130 Σημειώνουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων εκπρόθεσμα, από σήμερα 15/7/2022 και για 25 ημέρες, με την επιβολή της προβλεπόμενης ποινής 1% για κάθε ημερολογιακή ημέρα καθυστέρησης.

Η επιτυχής ολοκλήρωση της διαδικασίας έρχεται ως αποτέλεσμα συστηματικής δουλειάς των εργαζομένων και στελεχών του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. και επιστέγασμα των συντονισμένων ενεργειών της Διοίκησης του Οργανισμού και της ηγεσίας του ΥΠ.Α.Α.Τ. και του υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σειρά αποφάσεων των οποίων, οδήγησαν στην επιχειρησιακή αναβάθμιση του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. και στην ισχυροποίηση του στον κεντρικό του ρόλο ως συντονιστής του Ο.Σ.Δ.Ε., υλοποιώντας παράλληλα σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ.), την κυβερνητική βούληση για τη μεταφορά των εφαρμογών των Δημοσίων Φορέων, στο ενιαίο Κυβερνητικό Νέφος.








 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)