Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Ανακάλυψε ταλαιπωρία ο Δήμαρχος Αλμωπίας




ΕΠΡΕΠΕ να έρθουν τα πάνω κάτω , για να διαπιστώσει ο Δήμαρχος  ότι υπάρχει ταλαιπωρία από τον τρόπο κατασκευής του αποχετευτικού στην Αριδαία. Παίζοντας δε με τα νεύρα του κόσμου , τους καθησυχάζει λοτι η ταλαιπωρία τελειώνει.

Σε ανακοίνωση που έδωσε στην δημοσιότητα , δεν μπαίνει στον κόπο να αναφέρει το παραμικρό για όσα καταγγέλθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο , ότι η σκόνη είναι εκατό φορές πάνω από το κανονικό . Σύμφωνα με την ανακοίνωση την επόμενη βδομάδα οι εργασίες θα συνεχιστούν στον δρόμο μπροστά από το Δασάκι, τον 1ο Παιδικό Σταθμό και το 1ο Δημοτικό Σχολείο, καθώς επίσης και σε άλλα κεντρικά σημεία της Αριδαίας, ενώ θα ακολουθήσει και η περιοχή του 1ου Γυμνασίου Αριδαίας με στόχο την τελική ολοκλήρωση. Στόχος είναι να ανακουφιστούν πρωτίστως οι περιοχές γύρω από σχολικές μονάδες, καταστήματα και υπηρεσίες όπου κινείται αρκετός κόσμος.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας μεταξύ άλλων σε σχετική δήλωση  αναφέρει:  
«Αντιλαμβανόμαστε τα προβλήματα που δημιουργεί η κατασκευή αυτού του έργου στην καθημερινότητα όλων μας και σεβόμαστε κάθε διαμαρτυρία. Κατανοούμε ότι οι συμπολίτες μας έχουν επιδείξει υπομονή και υπευθυνότητα και έχουν συμβάλει στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε. Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να καταχραστούμε αυτή την υπομονή, γι’ αυτό βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τον ανάδοχο του έργου και πιέζουμε για την γρήγορη και σωστή υλοποίησή του. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η ταλαιπωρία πλησιάζει στο τέλος της και το αποτέλεσμα της χρήσης αυτού του μεγαλόπνοου έργου θα μας αποζημιώσουν ως κοινωνία».

1 σχόλιο:

  1. Τα ακριτικά παιδικά χαμόγελα
    περιμενουν την καινούργια παιδική χαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)