Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Διανομή τροφίμων στον Δήμο Πέλλας



 
 από την Κοινωνική Σύμπραξη Πέλλας με επικεφαλής την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας στο πλαίσιο του Ε.Π. Ε.Β.Υ.Σ. του Τ.Ε.Β.Α.




Νέα διανομή τροφίμων θα πραγματοποιηθεί από την Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Πέλλας με επικεφαλής Εταίρο την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί το διάστημα Δευτέρα 15/05, Τρίτη 16/05 και Τετάρτη 17/05 και αφορά τον Δήμο Πέλλας.

Ώρες διανομής 09.00 – 15.00  ενώ, το σημείο διανομής είναι ο ισόγειος χώρος επί της οδού Πηνελόπης Δέλτα 17 - 19 (Παλιό Επαγγελματικό Λύκειο Γιαννιτσών - Παλιά Αγορά), περιοχή 9ου Δημοτικού Σχολείου (ίδιο σημείο με τις προηγούμενες φορές).

Τα τρόφιμα που θα διανεμηθούν στους ωφελούμενους είναι ζυμαρικά, ρύζι, φασόλια, φακές, κοτόσουπα, αλεύρι, cornflakes, ζάχαρη, μέλι, μαρμελάδα, τοματοπολτός, κομπόστα, γάλα, ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, ελιές και χυμός ροδακίνου.

Επίσης, οι ωφελούμενοι θα παραλάβουν οδοντόκρεμες, σαμπουάν, υγρό γενικού καθαρισμού, υγρό πιάτων, σκόνη πλυσίματος ρούχων, βρεφικές πάνες και μωρομάντιλα.


Οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους τον αριθμό αίτησης ή το Α.Μ.Κ.Α, την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας τους στην περίπτωση που τα προϊόντα θα παραληφθούν αυτοπροσώπως, ενώ, στην  αντίθετη περίπτωση (παραλαβή από τρίτο άτομο) εξουσιοδότηση και την αστυνομική του ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας.

Επισημαίνεται ότι λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους των προϊόντων διότι, για παράδειγμα, μία τετραμελής οικογένεια θα παραλάβει προϊόντα περίπου εκατό (100) κιλών, απαιτείται από τους ωφελούμενους μεταφορικό μέσο, για να μεταφέρουν τα τρόφιμα που θα παραλάβουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)