Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Άδικα πυροβολούν τον Σίμο Σωτηριάδη




Όλο το προεδρείο του Δήμου 
Αλμωπίας είναι «μαϊμού»

  Γράφει ο ΑΝ.Α. Π.

Όλοι επικεντρώθηκαν στον Σίμο Σωτηριάδη , ξέχασαν όμως ότι με την ίδια απόφαση –μαϊμού του Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας –Θράκης , κάθονται και άλλοι δύο «μειοψηφικοί» στο Προεδρείο . Η Αντιπρόεδρος Κατερίνα Μπαγκή ( 10 ΝΑΙ-15 ΛΕΥΚΑ-1 ΑΚΥΡΟ)  από την παράταξη του Δ. Πασόη και ο Γραμματέας Χρήστος  Δόντσος (12 ναι ,13 λευκα -1 ακυρο) , από την παράταξη του Δημάρχου .
Είναι άξιον απορίας τουλάχιστον για τον συνδυασμό  του ΔΠασόη , για ποιον λόγο εμμέσως πλην σαφώς στην πράξη αναγνωρίζει την   συγκεκριμένη  απόφαση Φραγκεσκάκη ,με την παρουσία της Κ. Μπαγκή στο προεδρείο.
Είναι άξιον απορίας που η Κατερίνα προερχόμενη από δημοκρατικότατο χώρο , καταδέχεται να παριστάνει την Αντιπρόεδρο , αφού πήρε και αυτή μόλις 10  ψήφους υπέρ , από τους 26.
Μήπως έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά , άσχετα αν το βάρος δεν είναι το ίδιο; Όλο το προεδρείο όμως είναι «μειοψηφικό»  και μαϊμού .
Τι λένε για αυτό οι αγωνιστές –Δημοκράτες; 

  Με ταπεινότητα
 ΑΝ.Α. Π.

7 σχόλια:

  1. Απλά είναι τα πράγματα, η καρέκλα είναι που τα κάνει όλα, και λέμε για το καλό της Αλμωπίας. Απλα ο ένας βοηθάει τον άλλον για την δεύτερη Κυριακή. Είδατε κανένα καλό;
    Μήπως ο Πασόης μπορεί να επιβληθεί. Η γιατί ο Μπινος δεν κάνει σήκωσε τα μανίκια αυτός;
    Όχι παιδιά όχι. Ξεχάσατε που ήτανε δήμαρχος πρόσφατα και έχασε, η μήπως τυχαια έχασε;
    Τη θα κάνουμε στην Αλμωπία με όλους αυτούς που ούτε την καρέκλα τους μπορούν να στηρίξουν, απλά στηρίζονται αυτοί στην καρέκλα. Προσέξτε και θα το καταλάβετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ.Α.Π Τι εννοείς όταν λες δημοκρατικοτατο χώρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πως να κρυφτείς απ' τα παιδιά; Έτσι κι΄αλλιώς τα ξέρουν όλα. Τα ξέρει και ο Σαμάνδης. Παιδί είναι κι΄αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φροντίστε τα ξεχασμένα παιδικα
    ακριτικά χαμόγελα περιμενουν έχουν
    Προτεραιότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολα τα τελειωσατε εκει στη λαγκαδια? Υγεια εχετε λεφτα εχετε μια ξαι τελειωσατε τις δουλειες σας ε ριξτε και κανα φραγκο γιατην παιδικη σας χαρα.αν αυτο ειναι η προτεραιοτητα σας και δε μπορειτε να ζησετε χωρις αυτην

      Διαγραφή
  5. Εκείνο το πονηρό ΣαμάνΔής αντι ΣαμάνΤης ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αντε και να σκεφτεί κάποιος πιο πέρα: η Κατερίνα έχει να παρουσιάσει κάποιο έργο,δημιουργία,επίτευγμα? όχι βέβαια ,όχι γιατί απλά δεν πρόλαβε.Πρώτα κάποιος χτίζει προσωπικό βιογραφικό επιτυχιών και μετά ζητάει τη ψήφο των συμπολιτών του.Όσο για άλλα άτομα? με μια κουβέντα ,έχουμε δημοτικό συμβούλιο πολύ χαμηλών απαιτήσεων όπου οι δεινόσαυροι κάνουν ότι θέλουν,αλλά κι αυτοί εκτίθενται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)