Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Δώρα του Δ. Μπίνου από την Αλμωπία στον πρώτο νικητή της Eurovision 2017




Με νερό ,φρεσκάδα και συμπυκνωμένο περιβάλλον από τα Λουτρά Πόζαρ, αλλά και εμπουκαλωμένη σκόνη από το αποχετευτικό της Αριδαίας
, πήρε μαζί του για να τα προσφέρει στον Salvador Sobral  ο οποίος  ερμήνευσε τρυφερή μπαλάντα «Amar Pelos Dois»     («Η αγάπη για δύο» ) και πήρε το πρώτο βραβείο της Eurovision 2017.
Η είδηση δεν επιβεβαιώθηκε ,καθώς ο Δήμαρχος αναχώρησε οδικώς νωρίς το πρωί για την Πορτογαλία , όπου γίνεται συνάντηση για τις ιστορικές Λουτροπόλεις .


Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ

Ο Sobral γεννήθηκε στη Λισαβόνα πριν από 27 χρόνια και ήδη είναι πολιτικοποιημένος βαθιά. Έζησε τα περισσότερα χρόνια του στην Πορτογαλική πρωτεύουσα αλλά πέρασε και κάποια χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στα δέκα του χρόνια συμμετείχε σε τηλεοπτικό πρόγραμμα για ταλέντα και στα 20 του ήταν ανάμεσα στη δεκάδα των φιναλίστ σε ένα τάλεντ σόου αντίστοιχο του ελληνικού Pop Idol. Έχει σπουδάσει ψυχολογία και μετά το τέλος των σπουδών του έφυγε από τη Λισαβόνα για να ζήσει στη Μαγιόρκα όπου ξεκίνησε να τραγουδάει σε μπαρ. Μετά τις σπουδές του στην ψυχολογία, θέλησε να σπουδάσει και μουσική και έγινε δεκτός σε μία από τις κορυφαίες σχολές, αυτή τη φορά στη Βαρκελώνη από όπου αποφοίτησε το 2014. Έχει κυκλοφορήσει ήδη το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο Excuse Me και μιλάει τέσσερις γλώσσες: Πορτογαλικά, Ισπανικά, Αγγλικά και λίγα Ιταλικά. Η αδελφή του η οποία και έγραψε το κομμάτι που κέρδισε τη Eurovision, η Luísa Sobral είναι επίσης τραγουδίστρια και πρόσφατα κέρδισε την Τρίτη θέση στο αντίστοιχο πορτογαλικό pop Idol απ’ όπου είχε περάσει ο αδελφός της.
Ο Sobral είχε δημιουργήσει στη φετινή Eurovision έναν... μύθο γύρω από το όνομά του καθώς πληροφορίες τον ήθελαν να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του, τόσο μεγάλο που είχε μπει σε λίστα αναμονής για μεταμόσχευση. Ο εκπρόσωπος Τύπου του όμως, όταν εκείνος αντικαταστάθηκε από την αδελφή του στις πρόβες πριν από λίγες ημέρες και άρχισαν οι φήμες να οργιάζουν, αρκέστηκε να πει πως ο λόγος της απουσίας του Salvador ήταν δύο εγχειρήσεις που είχε κάνει, αποφεύγοντας να μιλήσει ανοιχτά για την υγεία του. Μία μόλις ημέρα πριν από τη διεξαγωγή του Α’ ημιτελικού όπου συμμετείχε η Πορτογαλία έφτασε κανονικά στο Κίεβο και όλα πήγαν κατ’ ευχή.

3 σχόλια:

  1. kala το εμπουκαλωμενη σκονη ειναι ολα τα λεφτα. μπραβο έμπνευση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΉ ΧΑΡΆ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΣ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)