Στις 20 - 21 Οκτωβρίου, η Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους θα διοργανώσει για πρώτη φορά στον κλάδο, ένα γεγονός που αφορά σε ένα εξειδικευμένο αντικείμενο της βιομηχανίας και επικεντρώνεται αυστηρά στα φρούτα και τα λαχανικά. Όπως είναι γνωστό,rd party ψυχρή αποθήκευση, είτε σε χονδρική πώληση, όλοι έχουμε πολλά να μάθουμε γύρω από το θέμα. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ενός προϊόντος, τόσο πριν να φτάσει στην αποθήκη όσο και κατά την αποθήκευσή του. Αναπτυγμένη γνώση αυτών των θεμάτων θα βοηθήσει στην αύξηση του χρόνου αποθήκευσης και θα επιτρέψει την προσφορά ενός καλύτερου ποιοτικά προϊόντος στον πελάτη.