Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Συνεχίζουν τον «Γκαιμπελισμό» με τις αποζημιώσεις των δημοτικών συμβούλων




Αντί να συνετιστούν και να παραδεχτούν τη γκάφα τους με την "ποινικοποίηση"  των απαιτήσεων δημοτικών   συμβούλων να πάρουν τις αποζημιώσεις που δικαιούνται , ο πόλεμος μέσω σχολίων από εγκάθετους μιας απρόσωπης και άχρωμης δημοτικής αρχής, συνεχίζεται .

Ενώ τόσο καιρό σιωπούσαν και ήταν παντελώς απόντες από τις δίκες ανθρώπων που ζημίωσαν με τεράστια ποσά  την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ξαφνικά τους έπιασε ο καημός για τις αποζημιώσει των δημοτικών συμβούλων , που είναι σταγόνα στον ωκεανό  μπροστά στα κονδύλια που έκαναν φτερά.
Η δημοτική αρχή έχει υποχρέωση πλέον να δώσει στη δημοσιότητα τα  ΤΕΡΑΣΤΙΑ ποσά που δικαιούνται οι σύμβουλοι. Να δώσει στη δημοσιότητα πόσο κοστίζουν οι ίδιοι σήμερα και τα ποσά που ζημιώθηκε ο Δήμος από  αποδεδειγμένα έργα που δεν έγιναν ποτέ . Και να αφήσει τις κουτοπονηριές μέσα από πούστικες πρακτικές  και  δήθεν διαρροές  .
Ας αναλάβει επί τέλους τις ευθύνες της και να μην περιμένει από άλλους να βγάζουν φίδια από τις τρύπες . Διότι δεν είχε  καν το κουράγιο να πάει στις δικαστικές αίθουσες για απλή συμπαράσταση  κοντά σε αυτούς που δίνανε μάχες χωρίς ουσιαστικά να έχουν  κανένα  συμφέρον . Παρά συνέχισαν να επιτελούν το καθήκον τους απέναντι σε αυτούς που τους είχαν επιλέξει  στον τότε Δήμο τους .
 ΄Οσο για τους δήθεν σχολιαστές (ανώνυμους ως συνήθως , αλλά πολύ  εμφανείς) που ζητούν να ονοματιστούν    οι απαιτητικοί σύμβουλοι , είμαστε  βέβαιοι  ότι ο λαός της Αλμωπίας  δεν έχει ξεπέσει τόσο .Οι δημοτικοί σύμβουλοι οι σημερινοί ,αλλά και οι παλαιότεροι είναι γνωστοί . Ούτε και το πρόβλημα του Δήμου  και των κατοίκων  του , είναι οι αποζημιώσεις τους . Αυτό το ξέρουν και τα μωρά παιδιά . Προφανώς όχι οι …μωροί, που δεν βγάζουν άχνα για αυτούς που πήγαν πίσω την ανάπτυξη του τόπου.

1 σχόλιο:

  1. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ , ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ,ΠΡΟΕΔΡΟΙ-ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΙΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧ/ΩΝ-ΓΙΑ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ-ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ? ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΕ ΑΣ ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΟΥΣ,ΤΟΤΕ ΝΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΑΠΛΗΡΩΤΑ.ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΝΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΠΟΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)