Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Παιχνίδια με το ΄έργο της επέκτασης του ΧΥΤΑ Αλμωπίας






Μεθοδεύουν επαναφορά της αξιολόγησης των προσφορών  για τον διαγωνισμό του ΧΥΤΑ Αλμωπίας

Ενώ ο Δήμος Αλμωπίας έδειξε σπουδή για την γρήγορη ολοκλήρωση της διαδικασίας του διαγωνισμού για την επέκταση του ΧΥΤΑ  Αλμωπίας  και δεν έβγαλε τον περιβόητο όρο που απέκλειε δεκάδες εργολάβους να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό, τώρα δίνει την εντύπωση ότι ενεργεί τελείως ανάποδα.
Μετά από περίεργες διαδρομές επιχειρείται η επαναφορά του θέματος ξανά στην οικονομική  επιτροπή προκειμένου σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες  να αλλάξει ακόμα και απόφαση , κατόπιν εορτής , για την επιλογή αναδόχου, όσο τρελό φαντάζει.  . Όσο και εάν αυτό το σενάριο φαντάζει απίστευτο , σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές  στη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας τη Τρίτη , το θέμα τίθεται προς …αναψηλάφηση με εισήγηση –εκτός απροόπτου- του ίδιου του Δημάρχου Αλμωπίας, με την αμφίεση  «εξέταση εγγράφων ».
Το όλο εγχείρημα σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές αναμένεται να βασιστεί σε νόμο που έχει υποδείξει εταιρία από αυτές που είχαν λάβει μέρος στο διαγωνισμό και δεν το έχει χωνέψει ακόμα  που έμεινε εκτός νυμφώνες . Η συγκεκριμένη εταιρία θεωρείται ιδιαίτερα μεθοδική και δεν το βάζει εύκολα κάτω…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)