Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

΄Αρχισε το προεκλογικό μακελειό στην Αλμωπία



Με την τακτική της δημόσιας διαπόμπευσης επιχειρούν να θέσουν εκτός μάχης  παλιούς συμβούλους  που ζητάν να πληρωθούν τις αποζημιώσεις που προβλέπονται από τον νόμο για την συμμετοχή τους στα δημοτικά συμβούλια από το 2003 μέχρι σήμερα.
. Από τη μία  οι αποζημιώσεις συμπεριλαμβάνονται στον προϋπολογισμό , που ψηφίστηκε πριν από λίγο, αλλά από την άλλη , όπως εικάζεται  ανέθεσαν την «βρώμικη» δουλειά της δημόσιας διαπόμπευσης  μέσα από τον ηλεκτρονικό Τύπο . Με τη δακρύβρεχτη δήθεν  δικαιολογία  ότι ο Δήμος δεν έχει να βάλει πετρέλαιο στα σχολεία( η καραμέλα αυτή βέβαια απέχει μακράν της πραγματικότητας )
Εγκαλούν τους δημοτικούς συμβούλους που ζητάν να πληρωθούν τις αποζημιώσεις τους.
 Κάνουν δε λόγο για ηθικό ζήτημα . Δεν θέτουν όμως το ίδιο δίλημμα και ερώτημα και για τους σημερινούς .
Με το ίδιο σκεπτικό όλοι πρέπει να προσφέρουν αφιλοκερδώς . Και οι παλιοί και οι σημερινοί . Με λίγα λόγια αντί να  αποκομίσουν κάποια πολιτικά οφέλη από το ελεεινό αυτό επικοινωνιακό τρικ . έκανα άλλη μια πατάτα.
Απειλούν μάλιστα  και ισχυρίζονται ότι  δήθεν ο Συμπαραστάτης του Δημότη  θα αποκαλύψει τα ονόματα  τους στο Δημοτικό Συμβούλιο . Σαν να πρόκειται για εγκληματίες . Αν θεωρουν ότι είναι ανήθικο να ζητάν τις απζημιώσεις τους να το καταγγείλουν οι ίδιοι.

5 σχόλια:

  1. sopa re samanti. esy senariografos prepei na gineis. nai theloyme na mathoume poioi einai aytoi. apla esy den foras pantalonia kai den mpikes pote ston kopo na asxolitheis me tetoia themata. ai sixtir.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κύριος Πασόης είναι άξιος και γι'αυτό θα συνεχίσει. Όσο για αυτά που γράφεις, πρέπει να έχει μεγάλο καημό κύριε Πέτρο. Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η πικρία. Μάλλον δεν πάτε καλά σαν μέσο και σας φταίνε οι άλλοι. Ασχοληθείτε με το πουλέν σας τον κύριο Μπίνο Δημήτριο και αν κάποτε εκλεγεί Δήμαρχος φροντίστε να σας προσλάβει στο γραφείο τύπου του, μιας και ως εκδότης αποτύχατε παταγωδώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΡΕΣΥ. ΑΜΑΝ ΠΙΑ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 3420 ΕΥΡΟ !!! ΤΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΠΑΣΟΗΣ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ !!! 1710 ΕΥΡΟ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ !!! ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΧΑΡΙΣΤΕ ΤΑ !!! Α ! ΞΕΧΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ ! ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕ . ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΑΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ? ΑΝ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΕΡΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ! ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑΙΣΟΥΜΕ , ΑΛΟΙΜΟΝΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)