Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Θα τους «καταπιεί» ο ΧΥΤΑ;



Εσπασε τα μούτρα του  στη νομοθεσία ο Δήμαρχος Αλμωπίας στη  συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο  ,  σχετικά με τη Δημοπρασία του έργου της επέκτασης του ΧΥΤΑ Αλμωπίας  .
Η απόπειρα επαναφοράς του θέματος ξανά στην οικονομική επιτροπή και η πιθανότητα λήψης νέας απόφασης που να απορρίπτει τον ανάδοχο που ανέδειξε η επιτροπή διαγωνισμού και που επικύρωσε η οικονομική επιτροπή το 2012, σύμφωνα με πληροφορίες έπεσε στο κενό . Το εγχείρημα , μπροστά στον κίνδυνο της γελοιοποίησης , αλλά και του κινδύνου πρόκλησης υποψιών , δεν υποστηρίχθηκε σθεναρά από  το «εντεταλμένο» μέλος που εξέφρασε σχετική άποψη  και τελικά αποφασίστηκε  στο εξής ό,τι υπάρχει να αποστέλεται πλέον σε αυτούς που είναι αρμόδιοι κατά τον νόμο.
Εκείνο που προκαλεί ερωτηματικά  πάντως  και δίνει την εντύπωση ότι περί άλλων τυρβάζουν ορισμένοι  και όχι για την κατασκευή του έργου είναι η "πρεμούρα" για συγκεκριμένη εταιρία  και όχι η επίσπευση των διαδικασιών . Οι μέχρι τώρα στάση τους δίνει την εντύπωση ότι ενδιαφέρονται να πάει το έργο σε συγκεκριμένο πρόσωπο, παρά η κατασκευή του .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)