Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Η απομαγνητοφώνηση δικαιώνει τον Νίκο Αποστολίδη





Να πουν στον κόσμο ποιος 
πλαστογράφησε τα πρακτικά

Δικαιώνει απόλυτα η απομαγνητοφώνηση τον Νίκο Αποστολίδη , ότι ουδέποτε πήρε απόφαση η οικονομική επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας  να δοθεί εντολή στην επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού για το έργο της επέκτασης του ΧΥΤΑ  Αλμωπίας , προϋπολογισμού 5,5 εκ ευρώ , να διερευνήσει  νέα έγγραφα που κατατέθηκαν και να  εξετάσει την πιθανότητα  να αλλάξει πόρισμα . 
 Η  προσπάθεια του Δημάρχου να βγάλει τον Ν. Αποστολίδη ...τρελλό  μάλλον έπεσε στο κοινό . Το κακό είναι ότι ο Ν. Αποστολίδης θυμόταν πολύ καλά τι αποφάσισαν στην πολύ πρόσφατη συνεδρίαση της οικονομική επιτροπής.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τέτοια απόφαση δεν υπάρχει , όπως αναγράφεται σε Ακριβές Αντίγραφο  πρακτικού που υπογράφει ο Δήμαρχος . Είναι πλέον θέμα άλλων να διαπιστώσουν γιατί παραποιήθηκαν τα πρακτικά και εάν αποσκοπούσαν σε κάτι και σε τι ακριβώς . Σύμφωνα με διασταυρωμένες δημοσιογραφικές πηγές πριν την συνεδρίαση  ,μέλη της οικονομικής επιτροπής που ανήκουν στη παράταξη του Δημάρχου ρώτησαν άτυπα μέλος της επιτροπής διαγωνισμού , αν νομιμοποιείται η επιτροπή διαγωνισμού να λάβει νέα απόφαση σε περίπτωση που προκύψουν νέα στοιχεία . Το μέλος της επιτροπής φέρεται να τους απάντησε ότι κάτι τέτοιο απαγορεύεται από τον νόμο και πλέον δεν έχει καμία αρμοδιότητα .
Στη συνεδρίαση  συζητήθηκε το θέμα αλλά τέτοια απόφαση , όπως αναγράφεται  στο Αντίγραφο πρακτικού δεν ελήφθη ποτέ . Δεν μένει παρά ,έστω και για την ιστορία , να βρεθεί ο πλαστογράφος .
Και αν έγινε κάποιο λάθος να βρουν το κουράγιο να ζητήσουν συγνώμη από τον λαό της Αλμωπίας που τους εμπιστεύτηκε γιατί είχαν για σημαία τους την εντιμότητα και την διαφάνεια .

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο Νίκο Αποστολίδη ξεσκέπασε την μαφία που διοικεί τον δήμο. Επιτέλους θέλουμε έναν άνθρωπο αψεγάδιαστο που να είναι μπροστάρης στην αποκάλυψη της αλήθειας. ο Δήμαρχος και οι συν αυτού εξοχότατοι και καλοπληρωμένοι πρέπει να ντρέπονται για τα φτηνά τερτίπια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)